מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בן 6.5 חודשים סובל מגזים?אמא חדשה23/11/2009
הי,
בני בן 6.5 חודשים, בגיל חודש וחצי (רק עם הנקה) הבחנתי בדם בצואה, היה סובל המון מכאבי בטן הפסקתי לצרוך מוצרי חלב וכשביצעתי לו דם סמוי התוצאה הייתה חיובית. התחלתי לשלב עם ההנקה נוטרמיגן ובגיל 3 חודשים הפסקתי להניקו, ובדיקת דם סמוי יצאה תקינה.
היום ניזון בנייאוקט כי סירב לאכול את הנוטרמיגן.
ביצעתי לו בדיקות דם לאלרגיה לחלב והתוצאה הייתה שלילית, גסטרו ילידם אמר לי שהוא אלרגי לחלב דרך מע' העיכול.
כיום בני אוכל בנוסף לחלב מרק+עוף, ופירות.
אני שמה לב וגם המטפלת תמיד אומרת לי שהוא עדין סובל מכאבי בטן לרוב ניכר חצי שעה -שעה אחרי אוכל לא תמיד, לרוב אחרי התפתלות של כאבי בטן יש לו יציאה, - האם יתכן שעדין סובל מגזים?
הרופא שלו אמר לי לחזור על דם סמוי ולא להפסיק את הברזל התוצאה הראתה שיש עקבות- האם יש צורך להפסיק את הברזל לפני הבדיקה?
של דייסת סולת וניל ולא ראיתי שינוי בהתנהגות שלו לאחר שבוע הפסקתי וחזרתי לדייסת קונפלור.
בגיל חמישה חודשים ביצעתי לו אולטרסאונד בטן שיצא תקין..
האם נראה לך שבני סובל מבעיה במער' העיכול? מה היית/ה ממליץ לי לעשות?
והאם כדאי להוסיף לו במרק מוצר שמחיל גלוטן?
תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת מידע
אמא חדשה23/11/2009מידע נוסף- לפעמים אני שמה לב שהאוכל עולה לו והוא בולע בחזרה ועושה פרצוף
האם יתכן שסובל מריפלוקס? והאם ריפלוקס עושה כאבי בטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא חדשה
פרופ` יורם בוינובר24/11/2009סולת זה חיטה והיא מכיל גלוטן. ברזל נותן תוצאה מטעה חיובית בבדיקת דם בצואה. את עושה יותר מדי. תבחרי דייסה כאוות נפשך, תני פרי ומרק. כאב בטן לפני יציאה טבעי ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)