דם בצואה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• דם בצואה
    אפרת
    27/11/2009

שלום.
    בתי בת חודשיים ניזונה מהנקה בלבד.
    לפני יומיים היו לה 4 יציאות צהובות נוזליות מאוד עם מעט דם (אחת הייתה עם חוטים אדומים).
    נבהלנו מאוד ונסענו למיון שם עברנו בדיקות מקיפות לשלילת בעיות במעיים. בנוסף נלקחה תרבית והיא יצאה תקינה.
    אציין שהיא חיונית ועולה יפה במשקל.
    עלו השערות שאולי היא אלרגית לחלב פרה או לחלב שלי.
    אני מאוד מודאגת שהיא אלרגית לחלב אם, כיוון שההנקה חשובה לי ואיני רוצה להפסיק להניק אותה.
    מהם הסיכויים לאלרגיה כזו?
    האם קיימת רגישות כזו בכלל?
    (כל יועצות ההנקה שאיתן התייעצתי אמרו לי שאין חיה כזו אלרגיה לחלב אם).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בצואה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפרת

פרופ` יורם בוינובר
    27/11/2009

לא להיות מודאגת. זו תופעה לא נדירה. הסבירות של אלרגיה לחלב אם קימת אך לא שכיחה. הגורם העיקרי בתינוקת כמו שאת מתארת זה גרוי באזור פי הטבעת ומעל. זה בדכ חולף. בשלב זה לא הייתי עושה כל פעולה. חפשי תמיד יעוץ ממישהו שאת סומכת עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בצואה - המשך

אפרת
    27/11/2009

תודה על התשובה המהירה.
    שאלה קטנה - אם היא אכן אלרגית לחלב אם כיצד אוכל לדעת זאת? יש בדיקה לכך?
    האם ישנם סימפטומים נוספים חוץ מדם בצואה שיכולים להתלוות או לרמוז על אלרגיה שכזו?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת

פרופ` יורם בוינובר
    27/11/2009

שגשוג של התינוק והתנהגות תקינה הם נגד אלרגיה. את לא זקוקה בשלב זה לבדיקות מיוחדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו