מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- דם בצואהאפרת27/11/2009
שלום.
בתי בת חודשיים ניזונה מהנקה בלבד.
לפני יומיים היו לה 4 יציאות צהובות נוזליות מאוד עם מעט דם (אחת הייתה עם חוטים אדומים).
נבהלנו מאוד ונסענו למיון שם עברנו בדיקות מקיפות לשלילת בעיות במעיים. בנוסף נלקחה תרבית והיא יצאה תקינה.
אציין שהיא חיונית ועולה יפה במשקל.
עלו השערות שאולי היא אלרגית לחלב פרה או לחלב שלי.
אני מאוד מודאגת שהיא אלרגית לחלב אם, כיוון שההנקה חשובה לי ואיני רוצה להפסיק להניק אותה.
מהם הסיכויים לאלרגיה כזו?
האם קיימת רגישות כזו בכלל?
(כל יועצות ההנקה שאיתן התייעצתי אמרו לי שאין חיה כזו אלרגיה לחלב אם).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
פרופ` יורם בוינובר27/11/2009לא להיות מודאגת. זו תופעה לא נדירה. הסבירות של אלרגיה לחלב אם קימת אך לא שכיחה. הגורם העיקרי בתינוקת כמו שאת מתארת זה גרוי באזור פי הטבעת ומעל. זה בדכ חולף. בשלב זה לא הייתי עושה כל פעולה. חפשי תמיד יעוץ ממישהו שאת סומכת עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם בצואה - המשך
אפרת27/11/2009תודה על התשובה המהירה.
שאלה קטנה - אם היא אכן אלרגית לחלב אם כיצד אוכל לדעת זאת? יש בדיקה לכך?
האם ישנם סימפטומים נוספים חוץ מדם בצואה שיכולים להתלוות או לרמוז על אלרגיה שכזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
פרופ` יורם בוינובר27/11/2009שגשוג של התינוק והתנהגות תקינה הם נגד אלרגיה. את לא זקוקה בשלב זה לבדיקות מיוחדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)