מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- כאבי בטן כרונייםחגית01/12/2009
שלום
בתי בת שנתיים ולחודשיים מחודש יולי הילדה עם שילשולים שמפסיקים וחוזרים נעשו בדיקות צואה ופרזיטים נעשו בדיקות דם האחרונה ב 22 לנובמבר הכל תקין הכל בטווח המוגלובין ב"ה תקין תפקודי כבד וכליה תקינים פרט ל urea הטווח מ 17 עד 43 יש לה 15 , נוסף על כך נעשה לה אולטראסאונד היה תקין של בטן עליונה ותחתונה , אך פשוט יש לה כאבי בטן ויציאות ללא הפסקה בכל פעם שאני הולכת לרופא הוא לא מוצא כלום בבטן . יש לציין כשאין לה כאבי בטן הילדה משחקת ופעילה אך כשהכאב מופיע היא פשוט בוכה מחזיקה את הטן מתלוננת גם על כאבים בטוסיק , אני בלחץ אני לא יודעת כבר מה לעשות אולי זה תסמונת קרוהן אובעיה חמורה במעי , אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כיוון הייתי לפני חודש אצל גסטרולוג הוט טוען שיש לה הפרעות אכילה , והרופא המשפחה נתן לה פרוביוטיק מה אני יכולה לעשות נגד הדבר הזה וממה זה יכול לנבוע כי גם תולעים לא מצאו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
פרופ` יורם בוינובר01/12/2009הסביר ביותר שלקתה במחלה זיהומית קרוב לודאי וירלית שבעקבותיה התסמינים שציינת. זיהומים שכאלו גורמים לשינויים בתנועתיות המעי, דלקת ושינוי בפלורת המעי. בדכ התופעות חולפות מעצמן עם הזמן. ניתן למתן הסימפטומים עי שינויים בכלכלה - הפחתת שתיה, מניעת חלב ניגר בכמות רבה,הפחתת שתיה, מניעת מיצים,הפחתת שומן בכלכלה.יותר כלכה מוצקה ופחות נוזלית. ניתן לתת ל7 ימיםפלגיל וקל בטן ל5 מים. מחלת קרוהן מתבטאת בשלשול דמי רירי. ןלא סיבה שכיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)