כאבי בטן כרוניים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן כרוניים
    חגית
    01/12/2009

שלום
    בתי בת שנתיים ולחודשיים מחודש יולי הילדה עם שילשולים שמפסיקים וחוזרים נעשו בדיקות צואה ופרזיטים נעשו בדיקות דם האחרונה ב 22 לנובמבר הכל תקין הכל בטווח המוגלובין ב"ה תקין תפקודי כבד וכליה תקינים פרט ל urea הטווח מ 17 עד 43 יש לה 15 , נוסף על כך נעשה לה אולטראסאונד היה תקין של בטן עליונה ותחתונה , אך פשוט יש לה כאבי בטן ויציאות ללא הפסקה בכל פעם שאני הולכת לרופא הוא לא מוצא כלום בבטן . יש לציין כשאין לה כאבי בטן הילדה משחקת ופעילה אך כשהכאב מופיע היא פשוט בוכה מחזיקה את הטן מתלוננת גם על כאבים בטוסיק , אני בלחץ אני לא יודעת כבר מה לעשות אולי זה תסמונת קרוהן אובעיה חמורה במעי , אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כיוון הייתי לפני חודש אצל גסטרולוג הוט טוען שיש לה הפרעות אכילה , והרופא המשפחה נתן לה פרוביוטיק מה אני יכולה לעשות נגד הדבר הזה וממה זה יכול לנבוע כי גם תולעים לא מצאו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן כרוניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחגית

פרופ` יורם בוינובר
    01/12/2009

הסביר ביותר שלקתה במחלה זיהומית קרוב לודאי וירלית שבעקבותיה התסמינים שציינת. זיהומים שכאלו גורמים לשינויים בתנועתיות המעי, דלקת ושינוי בפלורת המעי. בדכ התופעות חולפות מעצמן עם הזמן. ניתן למתן הסימפטומים עי שינויים בכלכלה - הפחתת שתיה, מניעת חלב ניגר בכמות רבה,הפחתת שתיה, מניעת מיצים,הפחתת שומן בכלכלה.יותר כלכה מוצקה ופחות נוזלית. ניתן לתת ל7 ימיםפלגיל וקל בטן ל5 מים. מחלת קרוהן מתבטאת בשלשול דמי רירי. ןלא סיבה שכיחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו