מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- גזים ועצירות לתינוק בן 3 שבועותקרן06/01/2010
שלום,
בני בן ה 3 שבועות סובל מכאבי בטן קשים, גזים ועצירות.
הוא מתפתל מכאבים ומתאמץ מאוד להתרוקן, לרוב מצליח בסיוע שלנו, ע"י הרמת הרגליים שלו בזמן הלחיצות.
היציאות שלו קשות מאוד ואף מספר פעמים היו מלוות במעט דם בעקבות המאמץ. בדכ יש לו יציאה אחת ביום.
רופאת הילדים אמרה שזה טבעי והגיוני בשלב זה. היא המליצה על סירופ אל צירות וטיפות גליקול/סימיקול לגזים.
עלי לציין שהילד ניזון מהתחלה משילוב של פורמולה + הנקה (אין לי מספיק חלב והוא לא משביע אותו). כמו כן החלפתי בין סימילאק למטרנה כיוון שחשבתי שאולי משם הבעיה, אך כמעט ואין שינוי.
אני גם נזהרת ממאכלים שגורמים לגזים וצמצמתי את התפריט שלי בהתאם.
ניסיתי לתת לו מים עם נענע אך גם זה לא עוזר..
אני קצת חוששת מתרופות בשלב כה מוקדם של חייו, מה גם ששמעתי כל מיני סיפורים על חומרי הרדמה שנמצאו בתרופות טבעיות לגזים.. והעדפתי שלא לתת לו בינתיים תרופות, אולם המצב די מחמיר והילד סובל..
אני אובדת עצות ואודה לעזרה
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
פרופ` יורם בוינובר06/01/2010בגיל זה ממליץ רק להוסיף מים לפורמולה ולהיות סבלני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ותודה על התשובה המהירה, אבל..
קרן07/01/2010לא הבנתי למה הכוונה להוסיף מים לפורמולה.. להוסיף מעבר לנדרש בהוראות?
לגבי תרופות אני מבינה שאתה לא ממליץ כלל? גם לא "תרופות סבתא"? הציעו לי להוסיף שמן קנולה לפורמולה או לתת לו מיץ של עגבניה. האם אתה מכיר את השיטות? ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)