כאבי בטן ?

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן ?
    א
    10/01/2010

בתי בת 8 חודשים.
    מיום היוולדה סבלה מאד מכאבי בטן שהלכו והשתפרו עם הזמן.
    רק לאחרונה נראה כי נרגעה מעט.
    לא התחלנו איתה טעימות בגלל שנראתה מאד סובלת. כמו כן ניזונה מנוטרמיגן מחשד שאלרגית לחלב.
    קראתי פה עוד שאלה עם תופעות דומות.
    תמיד שמרדימים אותה - ישנה רק על הבטן (על הגב לא נרדמת וישנה כמה דקות בלבד מגיל מאד קטן). כאשר מנסה להירדם מאד לא רגועה - מתגלגלת מצד לצד, דוחפת עם הרגליים את הטוסיק והבטן כלפי מעלה.
    אני לא יודעת למה לייחס את זה - האם מכאבי בטן ? הדרך שלה להירגע ?
    גם קורה לא פעם שנראה כביכול שנרדמה ורגועה ואז פתאום שוב מכווצת הבטן ודוחפת עם הרגליים הטוסיק למעלה או מתגלגת לצד.
    אני כל הזמן חשבתי שכואב לה משהו.
    יש כאלה במשפחה שחושבים שיש לה הרגלי שינה לא טובים.
    הייתה תקופה של רגיעה - אחרי שעברנו לנוטרמיגן.
    בשבוע האחרון התחלנו איתה סוף סוף עם ירקות. היא מאד אוהבת וממש אוכלת ארוחה מלאה. מאז אבל שוב נדמה לי שיהא דוחפת עם הרגליים בזמן השינה.
    האם הגיוני ?
    מה דעתכם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה דומה

אלנה
    10/01/2010

שני שלום!
    סליחה שאני נדחפת :-) אבל לבן שלי בן החצי שנה יש בדיוק את אותה התנהגות כפי שאת מתארת, רק שהוא יונק בלבד ואף פעם לא ניסיתי להחליף לו את התזונה. גם אצלנו כשהתחלנו עם המוצקים הבעיות החמירו ואני עדיין בשלב הטעימות מרוב חרדה. כנראה מערכת העיכול שלהם רגישה לכל דבר "חריג". וזה ממש לא הרגלי שינה!!!
    מקווה בשבילך וגם בשבילי שנעבור את התקופה בשלום (אני עייפה בטירוף :-)

כל טוב
    אלנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

פרופ` יורם בוינובר
    10/01/2010

לא מתרשם שיש בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו