מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- פעוט בן 6 חודשים עם שלשולים כבר 11דורון10/01/2010
שלום רב,
ראשית אני מתנצל אם אני לא פונה בדרך הנכונה או המקובלת , פשוט חיפשתי רופאים המתמחים בנושא הנ"ל ומצאתי את הפורום בו אתם משתתפים.
בני איתן בן ה-6 חודשים סובל משלשולים כבר 11 יום כאשר מספר היציאות מגיע ל-6 עד 10 פעמים ביום.
- אין חום.
- יש לו תיאבון.
- הוא די מחייך ולא אפאטי.
- חשוב לציין כי יש לו גירוי חזק ביותר בחניכיים דבר שמסמל כנראה סימן לתחילת גדילת שיניים.
בגיל חודשיים חיסנו את איתן את החיסונים הרגילים כולל את הרוטה X (נגד שלשולים) החיסון ניתן ב-3 שלבים , אנחנו נתנו רק פעם אחת בלבד.
מאז החיסון היציאות של איתן היו נוזליות ביותר אומנם הוא עשה יציאה אחת ביום ( שזו לא הגדרה לשלשול ) אך כל היציאות פשוט מים.
עשינו בדיקות דם + שתן + צואה והכול היה תקין ( לפחות ככה אומרים ).
הרופאה שלנו אמרה שאולי הוא רגיש ללקטוז ואז נתנו לו מטרנה ללא לקטוז ובאמת אחרי שבוע הוא חזר לעשות צואה תקינה.
במהלך החודש וחצי שהצואה הייתה תקינה התחלנו לתת לילד ירקות כגון : בטטה במרק, תפו"א במרק עגבנייה וכו וכן גם פירות כגון : בננה,תפוח עץ וכו.
הכול היה תקין ללא בעיות והוא הגיב יפה מאוד.
לפני כ-11 יום נתנו לו גזר מרוסק ( לא מורתח במים אלא חי ) עם קצת מיץ תפוזים – ומיד החל להגיב בשלשול
הפסקנו לתת לו מיד לאחר השלשול הראשון ( סה"כ נתנו לו 3 כפיות שטוחות ).
ומאז הוא לא מפסיק לשלשל ואנו לא נותנים לו שום תוספת מזון למעט את המטרנה ללא לקטוז אך אין שיפור
וכל רופא מנסה עלינו תחליף אחר של חלב אם ללא כל פיתרון מעמיק או בכלל לדעת את מקור הבעיה.
אני פונה אליכם בכל לשון של בקשה לעזרה מכם.
יש בידי ביטוח רפואי פרטי ואני מוכן להגיע בכל שעה שתגידו לייעוץ או לטיפול או לכל דבר - העיקר שנפתור זאת הילד פשוט סובל.
המון תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורון
פרופ` יורם בוינובר10/01/2010עם שאלות כה רבות פנה לרופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)