האם גזים ???

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• האם גזים ???
    חנית
    23/01/2010

שלום, בני בן 6 שב' אכל מטרנה עד גיל 4.5 שב' ובעקבות גזים קשים ועצירות החלפתי לסימילאק איזומיל והתחלתי לתת בייביזים. בהתחלה היו כמה ימים טובים פחות או יותר והיציאות עד היום רכות וטובות אבל בימים האחרונים הילד שוב סובל מאד!!!!! מתכווץ ממש, לא מצליח להירגע כל הזמן לוחץ לקקי למרות שכמעל כל ארוחה יש לו יציאה רכה וטובה, הוא קצת פולט אבל הוא ממש סובל כל מי שרואה אותו אומר שלא יתכן סבל כזה מגזים (יש לציין שזה ילדי השלישי וגם השניים הראשונים סבלו מגזים אבל לא ככה ) וזה באמת לא נראה לי ....... הוא פשוט סובל כל היום וגם מתוך שינה (עד שמצליח להירדם עם בכלל..) מרב בכי ולחיצות יש לו שבר בטבור המצב בלתי נסבל ואי אפשר לראות ותו ככה, שאלותי:
    איך אפשר לדעת שהסבל הוא באמת מגזים ולא משהו אחר (הרופאה בדקה אותו פעמיים אבל נראה לי שהיא מפספסת משהו)?
    אני רואה פה בפורום על הורים שמציינים כל הזמן את התופעה רפלוקס - מה זה ? יכול להיות שהבן שלי סובל מזה - אשמח אם תוכלו לציין את התסמינים של זה ע"מ שאוכל להשוות.
    תודדה מראש
    חנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם גזים ???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחנית

ד''ר בתיה וייס
    23/01/2010

התיאור שלך עדיין יכול להתאים לגזים בלבד. יש כמובן לבדוק גופנית כדי לדעת כולל בדיקת פי הטבעת. רפלוקס יכול הלתבטא בפליטות ואי שקט , אך הסימנים שאת מתארת אינם ספציפיים. לעתים רגישות לחלבון חלב וסויה יכולה להתבטא כך וניתן לשקול מעבר לפורמולה מפורקת יותר כגון נורמיגן-אך עלייך להתייעץ עם רופאך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו