צואה רכה במשך 4 חודשים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• צואה רכה במשך 4 חודשים
    שירלי
    29/01/2010

היי!!
    יש לי תינוקת בת שנה שבמשך הארבעה חודשים האחרונים מאז שהפסקתי להניק אותה, יוצאת לה צואה רכה. אני ייחסתי את זה להוצאת שיניים אך לפני שבועיים היא עברה בדיקת צואה בעקבות התייעצות עם רופא הילדים אשר החליט לשלול חיידק,ואכן זה לא היה חיידק. כאשר דיברתי עם הרופא על התוצאה של הבדיקה הוא אמר שישנם ילדים שפשוט הצואה לא מתגבשת במעי ולכן היא יוצאת רכה. השאלה שלי האם זה הגיוני שתינוקת בת שנה תעשה "קקי" יותר מ6 פעמים ביום???? בנוסף היא כרגע סובלת מדלקת בשלפוחית השתן והיא תחת מתן אנטיביוטיקה בשם "צפורל". במהלך השהות שלנו בבית החולים היציאות שלה היו נורמליות מבחינת מספר הפעמים ביום.....אולם כאשר חזרנו הביתה מספר היציאות גדלו, האם זה בגלל האנטיביוטיקה?
    בנוסף שמתי לב שהיא מבקשת יותר לשתות מאז שחזרנו מבית החולים....האם זה קשור לאנטיביוטיקה?
    אני לא יודעת מה לעשות עם הנושא הנ"ל...בבקשה תעזרו לי
    תודה מראש, שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צואה רכה במשך 4 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשירלי

ד''ר בתיה וייס
    31/01/2010

בגיל זה עדיין מס' יציאות תקין, הצואה לא צריכה להיות קשה. כל זאת בתנאי שעולה טוב במשקל. שימוש באנטיביוטיקה יכול להתלוות בצואה רכה וריבוי יציאות- זה שכיח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו