מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- צואה רכה במשך 4 חודשיםשירלי29/01/2010
היי!!
יש לי תינוקת בת שנה שבמשך הארבעה חודשים האחרונים מאז שהפסקתי להניק אותה, יוצאת לה צואה רכה. אני ייחסתי את זה להוצאת שיניים אך לפני שבועיים היא עברה בדיקת צואה בעקבות התייעצות עם רופא הילדים אשר החליט לשלול חיידק,ואכן זה לא היה חיידק. כאשר דיברתי עם הרופא על התוצאה של הבדיקה הוא אמר שישנם ילדים שפשוט הצואה לא מתגבשת במעי ולכן היא יוצאת רכה. השאלה שלי האם זה הגיוני שתינוקת בת שנה תעשה "קקי" יותר מ6 פעמים ביום???? בנוסף היא כרגע סובלת מדלקת בשלפוחית השתן והיא תחת מתן אנטיביוטיקה בשם "צפורל". במהלך השהות שלנו בבית החולים היציאות שלה היו נורמליות מבחינת מספר הפעמים ביום.....אולם כאשר חזרנו הביתה מספר היציאות גדלו, האם זה בגלל האנטיביוטיקה?
בנוסף שמתי לב שהיא מבקשת יותר לשתות מאז שחזרנו מבית החולים....האם זה קשור לאנטיביוטיקה?
אני לא יודעת מה לעשות עם הנושא הנ"ל...בבקשה תעזרו לי
תודה מראש, שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
ד''ר בתיה וייס31/01/2010בגיל זה עדיין מס' יציאות תקין, הצואה לא צריכה להיות קשה. כל זאת בתנאי שעולה טוב במשקל. שימוש באנטיביוטיקה יכול להתלוות בצואה רכה וריבוי יציאות- זה שכיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)