מה הבעיה ????

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• מה הבעיה ????
    אורית
    03/02/2010

יש לי תאומות בנות חודשיים וחצי. אוכלות סימילאק אדוונס. לאחת מהן יש בעיה בזמן האכילה. היא אוכלת חצי מהכמות בערך (60 מ"ל) ומתחילה לבכות. חשוב לציין שפעמים רבות בזמן הבכי היא משחררת גזים וקשה להמשיך להאכילה. היא לא פולטת, ואין שום בעיה להשכיבה לאחר האוכל. היינו אצל גסטרו ילדים. הוא אמר שזה יכול להיות קוליק או ריפלוקס או רגישות ללקטוז. המליץ להוסיף לסימילאק כפית קורנפלור. היא כבר שבוע עם התוספת, אך עדיין בוכה בזמן האוכל. היא רגועה לאחר ההאכלה, מה שדי גורם לי לחשוב שזו לא בעיית ריפלוקס. לא יודעת אם לנסות להאכילה בתמ"ל צמחי כי כיצד אדע אם זו הבעיה או שזו בעיית קוליק קשה? אני כבר חסרת אונים ולא יודעת מה נכון לעשות. היא עולה במשקל יפה מאחר ואני ממשיכה להאכיל אותה לאחר הבכי, אבל האכלה לוקחת המון זמן. האם יש דרך ברורה לבדוק ממה היא סובלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הבעיה ????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאורית

ד''ר בתיה וייס
    04/02/2010

התיאור מתאים יותר לקוליק ומכיון שסה"כ מתפתחת יפה ממליצה להמתין בסבלנות עוד חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו