בקע בטבור

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בקע בטבור
    חנית
    03/02/2010

שלום, בני בן חודש וחצי בגיל שלושה שבועות יצא לו בקע בטבור שהולך ומחמיר, מאז גיל 4 שבועות הילד בוכה ללא סוף בקושי ישן ומתפתל מכאבים, החלפנו אוכל עד שבסוף ללא בררה נתנו נוטרמיגן , עדיין ללא שיפור הוא פשוט בוכה ללא סוף לא רגוע עדיין לא הצלחנו להוציא ממנו חיוך.
    לפני יומיים אחרי 12 שעות רצופות על הידיים!!!! עם בכי קורע לב לקחתי אותו לבי"ח שם הרופא ילדים אמר שזה כנראה מהבקע ושהמעיים עלו למעלה ונוצר חסימה של הגזים ??!!! נראה לי תמוהה.
    היום הלכתי איתו לכירורג בכיר ששלל לגמרי את העניין ובדק את התינוק ואמר שזה מגזים.
    שאלותי -
    האם יכול להיות סבל כזה מגזים ?
    במידה וכן כיצד אני יכולה לעזור (אני נותנת לו בייביזים האם יש משהו יותר טוב עליו אתה יכול להמליץ? )

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע בטבור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחנית

ד''ר בתיה וייס
    04/02/2010

יתכן בכי ניכר מגזים. מכיון שכבר אוכל נוטרמיגן אין תרופת פלא. כמובן שצריך לבדוק אותו מכל הבחינות כי בכי אינוקשור רק למערכת העיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו