עצירות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עצירות
    קוקונת
    10/02/2010

בני בן שנתיים וחצי. החל מגיל עשרה חודשים היה מתעורר המון בלילות ולעיתים מתפתל מכאבים עד שנאלצנו לתת משככי כאבים. בהמשך ראינו שיש לו נטיה לעצירות, פעמיים נאלצנו לעשות לו חוקן (בבית חולים), ובהמשך היתה גם אפיזודה של פרולפס. כירורג ילדים המליץ לתת במשך כשלושה חודשים שמן פרפין ובתקופה בה חולה או שיש קושי גדול יותר לתת אוילק. לפני כחצי שנה בני עבר ניתוח שקדים, שקד שלישי וכפתורים עקב בעיות דום נשימה שהיו לו. לאחר הניתוח הפסקנו לתת לו פרפין ואוילק והיציאות היו יחסית בסדר. יחד עם זאת לעיתים די קרובות קשה לו ביציאות והוא אף בוכה. היציאות לפעמים מאוד קשות כמו אבנים קטנות ולפעמים לא קשות ועדיין הוא יכול לבכות. היו גם מספר לילות שהתפתל מכאבים. הוא עדיין לא גמול. התזונה שלו מגוונת ואני משתדלת לתת לו שזיפים מיובשים. עשו לו כבר תבחין זעה וגם בדיקת צליאק,tsh, סידן ולא מצאו כלום.
    השאלה שלי - האם במקרה כזה יש מקום לעשות בדיקה רקטאלית ומה זה אומר? אילו עוד בדיקות ניתן/צריך לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות

ד''ר בתיה וייס
    10/02/2010

בכל מקרה בדיקה רקטלית היא חלק מהבדיקה הגופנית ואני מניחה שנעשתה בער. היא אינה טיפול. כדאי להשתמש במרככי צואה גם עתה מכיון שכאב ביציאות מקשה על גמילה ומוביל להתאפקות. נסי שמן פרפין או פגלקס לתקופה ארוכה עד אחרי גמילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו