מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- כאבי בטן בזמן יניקהרעות05/03/2010
בני בן 6 חודשים. מגיל חודשיים בערך הוא לעיתים מתפתל בזמן יניקה ובוכה עד למתן יציאה. כשהוא לא מצליח לבד אני משכיבה אותו על הגב עם הרגליים למעלה לוחצת עליהם קלות. זה כמעט תמיד עובד. לאחר מכן הוא מיד נרגע וחוזר למצב רוח טוב. עד לפני שבוע מאז הלידה היתה לו יציאה בסוף כל הנקה.
לפני חודש וחצי התחלנו בטעימות ירקות מבושלים ופירות ובהדרגה עברנו לארוחה אחת ביום של מוצקים. הוא מאוד אוהב לאכול, לא משנה מה, ואוכל כמויות יפות מאוד.
לפני שבועיים הוא התחיל להתלונן יותר בזמן היניקות והמצב מחמיר עד שכבר יומיים הוא לא מצליח כמעט לינוק כי הוא בוכה כל הזמן. כשאני שואבת הוא אוכל יותר בקלות מהבקבוק. אני לא חושבת שזו שביתת יניקה כי הוא מנסה ורוצה אבל אז מתחיל להתפתל ומסובב את הראש. במהלך היום הוא לא נראה סובל אך בכל פעם שאוכל, מיניקה, מהבקבוק או מוצק הוא מתלונן.
בנוסף, כבר שבוע הוא סובל מעצירות. פעמיים שמתי לו נר גליצרין בהמלצת הרופאה וישר היתה לו יציאה קשה. ניסיתי לתת לו לשתות קצת מיץ שזיפים אבל הוא ממש לא אוהב את זה.
הרופאה שלנו חושבת שאין מה לדאוג ושהוא רק צריך ללמוד ללחוץ.
אני מפחדת שאנחנו מפספסים משהו ושהוא סובל. בנוסף אני לא רוצה שהוא ילמד שיניקה זה דבר כואב.
האם יש קשר בין היניקה לכאבי הבטן? האם צריך ללכת לבדיקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות
ד''ר בתיה וייס07/03/2010אם בדיקת הילד תקינה (כולל בדיקה רקטלית) אין צורך לעשות מניפולציות ליציאות. אין קשר בין היניקה דווקא לכאבי בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות, יש לי אותה בעיה
ליאת25/12/2010אשמח לדעת האם מצאת פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)