ריפלוקס

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    רוית
    27/03/2010

יש לי תינוקת בת 3 חודשים, בגיל חודש וחצי אובחן אצלה ריפלוקוס בעקבות הקאות לאחר כל ארוחה והשתנקויות שגרמו להכחלה ולשיעול שהוביל להקאות ופליטות. ניסנו מס' סוגי מזון צמחי ואינפמיל אך גם אותם הקיאה. כיום אוכלת מזה כחודש נוטרמגן עם הסמכה של קרונפלור אך עדיין פולטת המון משתנקת משתעלת ולעיתים אף הפליטות גדולות מאוד על סף ההקאות.מתקשה לישון בשל החנק והשיעול. אושפזנו בשנייד מספר ימים ושוחררנו עם ההמלצות על זנטק והאוכל הנ"ל. אך אני לא רואה רגיעה והיא עלתה רק 100 גר' בכמעט שבועיים. היום העלתי לה את האוכל ל - 120 במקום 90 שוקלת 5 ק"ג. נולדה בשבוע 35 במשקל 2,440. אני מאוד עייפה ומותשת אני רואה כיצד היא סובלת ומתפתלת אחרי הארוחות האם יש עוד משהו שכדאי לעשות ואנו לא מודעים לו? האם כדאי לאשפז שוב לאישפוז יום? ולבצע בדיקות נוספות ואם כן איזה, דרך אגב בוצע צילום ריאות ואולטרסאונט של השוער הקיבתי והבדיקות תקינות ונלקחה בדיקת דם ושתן ונמצאו תקינים. אני פוחדת שחלילה היא תמות לי מחנק אי ממש בחרדה עזרו לי. תודה רבה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס

שירי
    27/03/2010

רוית, ליבי איתך נראה לי שאנו באותה הקלחת כפי שאת מתארת נקווה לטוב, למרות שאני לא רואה שום שינוי גם אצל ביתי אם וכאשר(בע"ה) יהיה שינוי לטובה אצלכם אשמח לשמוע ולדעת למייל המצ"ב
    בבריאות, שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית

פרופ` יורם בוינובר
    28/03/2010

רצוי לא להגדיל את מנת האוכל במידה ומקיאה. רצוי להקטין המנות ולהגדיל את מספר הארוחות.
    ניתן להחליף הזנטק בלוסק. התייעצי עם הצוות בשניידר שמכיר התינוקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו