מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ריפלוקסרוית27/03/2010
יש לי תינוקת בת 3 חודשים, בגיל חודש וחצי אובחן אצלה ריפלוקוס בעקבות הקאות לאחר כל ארוחה והשתנקויות שגרמו להכחלה ולשיעול שהוביל להקאות ופליטות. ניסנו מס' סוגי מזון צמחי ואינפמיל אך גם אותם הקיאה. כיום אוכלת מזה כחודש נוטרמגן עם הסמכה של קרונפלור אך עדיין פולטת המון משתנקת משתעלת ולעיתים אף הפליטות גדולות מאוד על סף ההקאות.מתקשה לישון בשל החנק והשיעול. אושפזנו בשנייד מספר ימים ושוחררנו עם ההמלצות על זנטק והאוכל הנ"ל. אך אני לא רואה רגיעה והיא עלתה רק 100 גר' בכמעט שבועיים. היום העלתי לה את האוכל ל - 120 במקום 90 שוקלת 5 ק"ג. נולדה בשבוע 35 במשקל 2,440. אני מאוד עייפה ומותשת אני רואה כיצד היא סובלת ומתפתלת אחרי הארוחות האם יש עוד משהו שכדאי לעשות ואנו לא מודעים לו? האם כדאי לאשפז שוב לאישפוז יום? ולבצע בדיקות נוספות ואם כן איזה, דרך אגב בוצע צילום ריאות ואולטרסאונט של השוער הקיבתי והבדיקות תקינות ונלקחה בדיקת דם ושתן ונמצאו תקינים. אני פוחדת שחלילה היא תמות לי מחנק אי ממש בחרדה עזרו לי. תודה רבה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס
שירי27/03/2010רוית, ליבי איתך נראה לי שאנו באותה הקלחת כפי שאת מתארת נקווה לטוב, למרות שאני לא רואה שום שינוי גם אצל ביתי אם וכאשר(בע"ה) יהיה שינוי לטובה אצלכם אשמח לשמוע ולדעת למייל המצ"ב
בבריאות, שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית
פרופ` יורם בוינובר28/03/2010רצוי לא להגדיל את מנת האוכל במידה ומקיאה. רצוי להקטין המנות ולהגדיל את מספר הארוחות.
ניתן להחליף הזנטק בלוסק. התייעצי עם הצוות בשניידר שמכיר התינוקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)