מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ריפלוקסשירי27/03/2010
בתי בת חודש וחצי כמעט חודשים סובלת מריפלוקס שלי נראה כחמור יחסית להורים שילדיהם סובלים שאומרים שילדם ישן לפעמים הילדה פשוט לא ישנה כל היום וכל היום צורחת ומתפתלת מכאבים מתוך 24 שעות היא צורחת 18 -20 שעות, היא אוכלת נוטרומין, האם להחליף לה את האוכל לאינפמיל AR לא יודעת למה קיבלנו את הנוטרומיגן - אין לה אלרגיה ככל שידוע לנו והרופא המטפל בנו דיי מנסה ולא בטוח בעצמו, ממש במקרה שמעתי על האינפמיל. מקבלת פעמיים ביום זנטק 1 CC בכל פעם, האם ניתן להגביר את המינון? כי אין כל כך השפעה או לנסות להחליף ללוסק? היא עולה במשקל לאט אך עולה נולדה 3126 והיום שוקלת בערך 4.1 ק"ג, בהמלצת הרופא הסמכנו לה את האוכל עם קורנפלור אך זה גרם לה לכאבי בטן חזקים, עצירות שלשולים... לסירוגין.קנינו לה מזרן מיוחד עם הגבהה אך כרגע כלום לא עוזר ואנו דיי מיואשים, כמו כן המון פעמים כשישנה או ערה עוצרת את נשימתה ומעט "מפרפרת" דבר שגורם לי להיות באי שקט תמידי איתה באותם רגעים כשישנה אני ישר מרימה אותה וזה חולף.
כמו כן בעבר היה לי את חיידק ה.פילורי וטופלתי אוליי החיידק חזר והאם הוא יכל לעבור לילדה בהריון?
אודה לתשובתכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס
שירי27/03/2010תוספת לשאלות האם ניתן להגביר את המינון של הזנטק , או פשוט לחלק אותו במקום 2 ביום ל-4 פעמים ביום (במקום 1 CC כל פעם ל0.5 CC)
תודה מראש, וחג שמח ובריא, שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
פרופ` יורם בוינובר28/03/2010התופעה של "קוליק" שכיחה. המקור לא ידוע. כלכלה של נוטרמיגן מנטרלת אפשרות של אלרגיה לחלב פרה או אי סבילות ללקטוז. במידה ויש חשד לרפלוקס רצוי לתת הזנטק 3 פעמים ביום או להחליף ללוסק.עלית המשקל מצוינת. יתכן ואת נותנת כמות יתר של אוכל. לא הייתי מוסיף דייסה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס ולא קוליק
שירי29/03/2010לא מדובר בקוליק אלא בוודאות בריפלוקס עשינו רנטגן, מה לגבי שאלתי לגבי חיידק ה.פילורי ? ולגבי הזנטק איך לחלק כמה לתת בכל פעם?
תודה מראש, שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
פרופ` יורם בוינובר31/03/2010רצוי לתת הזנטק ב 3 מנות ביום או להחליף ללוסק. עלית משקל כמו של התינוקת יכול להצביע על אכילת יתר. רצוי שלא להאביס , זה אחד הגומים השכיחים לרפלוקס או קוליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)