מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- קושי בהוצאת גרפסנופר01/04/2010
שלום רב,
בני בן שלושה וחצי חודשים ובכל האכלה הוא עושה המון גרפסים - היה אוכל סימילאק אדוונס 5-6 ארוחות ביום כל ארוחה 180 מ"ל עם 2-3 הפסקות במהלך הארוחה, בכל הפסקה הוא עושה בערך 6-10 גפרסים ואז בוכה צורח כי תקוע לו עוד גרפס, לפעמים אחרי 3-4 שעות הוא עוד עושה גפרסים .
במהלך היום הוא נרדם ומתעורר בבכי אני מרימה אותו והוא עושה עוד גרפסים, בקיצור כל היום סובב סביב זה, פניתי לרופאת ילדים והחלפנו את האוכל לנוטרומיגן הוא אוכל ממנו כ5 ימים ללא שיפור, פניתי בשנית לרופאה לפני יומיים והיא רשמה לו זנטק, כבר יומיים הוא מקבל את זה ואין שיפור, השאלה שלי האם זנטק זו בכלל תרופה שמתאימה לבעיית הגרפסים ? האם זו תרופה שמתאימה לילד בגילו ? אני חוששת כי הבנתי שזו תרופה שעשוייה להיות מסוכנת לכבד...
יש לציין כי הוא עולה יפה במשקל הוא תינוק פעיל וחייכן ללא בעיות אחרות.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנופר
פרופ` יורם בוינובר01/04/2010לעתים הגרפסים הם עדות לרפלוקס ולעתים רק בליעת אויר. אני לא הייתי מחליף הפורמולה. יתכן וכדאי להפחית כמות האוכל. זנטק תרופה בטוחה למדי. היא טובה בגיל זה לטיפול ברפלוקס. נסי וראי התגובה. התופעהתחלוף עם הזמן. האכלה איטית עם פיה נכונה וכמות פחותה עשויה ךפתור הבעיה. אין סיבה לפי התאור שלך לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)