עזרה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    מיכל
    01/04/2010

בני בן 6 כבר תשעה חודשים עושה צואה בתחתון, אני ובעלי עשינו כבר הכל, השתמשנו בפגלקס, סיבים תזונתיים ועוד. הכל התחיל מכך שיום אחד נכנס לשירותים ויצא לו גוש צואה ענק ופי הטבעת נפתח למימד שאני נבהלתי, הילד צרח מכאבים ומאז התחיל כל הסיפור, בצילום שעשינו, נמצא שהקיבה שלו מלאה לגמרי, לקחנו אותו לגסטרו ונתן לנו את הפגלקס, בני עושה צרכים אין לו כרגע עצירות אבל אני ובעלי מאוד מוטרדים מהעניין , בני תמיד טען וממשיך לטעון שהוא לא חש בקיבה כשיוצא לו, אני ובעלי אמרנו שאין כזה דבר שלא מרגישים, האם זה נכון או שאולי אנחנו טועים, אולי באמת הילד לא מרגיש, אולי איבד חוסר שליטה ותחושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיכל

פרופ` יורם בוינובר
    05/04/2010

התופעה נקראת אנקופרזיס והמקור לרוב עצירות או ליקוי התנהגותי. הפסיכולוגים לרוב אינם יודעים כיצד לעזור ולכן הטיפולהוא כבעצירות . פגלקס או פרפין מתאימים לטיפול. לימוד ישיבה מסודרת על האסלה חשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו