גרפסים וגיהוקים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גרפסים וגיהוקים
    ORLY
    08/04/2010

שלום, לפני כ3 חודשיים, הופיעו אצלי גרפסים וגיהוקים, עשיתי בדיקת שאיפת אויר( HELICO PYLORI BREATHׁ) במעבדה ונמצא אצלי איזשהו חיידק, כתוצאה מכך קיבלתי אנטיביוטיקה וגם ,
    תרופה אומפרדקס, לאחר חודש וחצי הרגשתי שיפור משמעותי, אבל עדיין אני סובלת מהם והם לא מפסיקים לגמרי, נכון לעכשיו אני ממשיכה רק עם התרופה אומפרדקס.. עשיתי פעם שנייה בדיקה במעבדה וקיבלתי בתשובה:ערכי ייחוס שלילי קטן מ5
    1.41
    איך ייתכן מצב שנכון שיש שיפור, ונכון שהתוצאה בפעם שנייה הראתה שהכל תקין ואני עדיין סובלת מהם והם לא נפסקים לגמרי? האם חובה עלי לפנות לגסטרו?
    דבר שני אני רוצה להיכנס להיריון, האם זה יכול להפריע לי?האם עלי לחכות תקופה מסוימת , כדי שהגוף שלי יתנקה מהתרופות, האם אוכל להפסיק טיפול ואחרי ההיריון להמשיך במידה וארגיש שוב החמרה? תודהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרפסים וגיהוקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאורלי

ד''ר בתיה וייס
    11/04/2010

הפורום מיועד לשאלות בגסטרו' ילדים. קיים גם פורום מבוגרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורלי

פרופ` יורם בוינובר
    11/04/2010

פני בשאלות אלו לרופא שטיפל בך. הפורום הוא לילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו