בטן תפוחה לבן שנתיים-דחוף

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בטן תפוחה לבן שנתיים-דחוף
    נועה
    10/04/2010

שלום רב
    יש לי תינוק בן שנתיים בריא בד"כ ברוך השם למעט סטרידור בחילופי עונות ושקד שלישי שהתגלה לא מזמן אך לא מטריד,
    לאחרונה (3 שב') שמתי לב שהבטן שלו מאוד תפוחה והוא מדי פעם מתלונן על כאבי בטן בלילה ובבוקר, אתמול היינו אצל הרופא והוא אמר לנו לעבור למשך שבוע לסימילאק טופ פריי ולהפסק מוצרי חלב לשבוע ולהגיע לביקורת,במידה ולא יעזור נשלח לבדיקות מעבדה, אני מאוד מודאגת אין לו עצירויות ויציאות תקינות פעם עד פעמיים ביום מדי פעם יש גזים יתר על המידה אך ללא משהו חריג ,ממה הנפיחות הזאת? או מה זה יכול להיות,
    אשמח לתשובה בהקדם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן תפוחה לבן שנתיים-דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נועה

פרופ` יורם בוינובר
    11/04/2010

תפיחות הבטן יכולה לנבועמעצירות או בליעת אויר. הייתי מתאפק ולא עושה כל טיפול מיוחד. התופעה יכולה גם לחלוף מעצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה לגבי

נועה
    11/04/2010

העצירות-אין לו בכלל
    יש לו יציאות של פעמים ביום
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו