הקאות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• הקאות
    שירה
    10/04/2010

שלום
    בני בן חמישה וחצי חודשים
    עד לפני 3 שבועות הנקה מלאה ,כתוצאה ממיעוט החלב וכניסתו לגן בעוד כשבועיים התחלנו לפני כשלושה שבועות לתת תוספת לחלב שלי שנישאב.
    התחלנו עם סימילאק הילד הקיא עברנו למטרנה וגם אותה הקיא.
    נאמר לנו ע"י הרופא להוסיף קורנפלור ובאמת זה עזר.
    לאט לאט התחלתי להפחית עד אפס את כמות חלב האם ולהוריד בהדרגה את הקורנפלור אחרי מספר ימים הילד חזר להקיא.
    שאלתי היא האם יכולה להיות רגישות לחלב ללא הקאה לאחר כל ארוחה כלומר הילד לא מקיא לאחר כל ארוחה וגם לא כל יום.
    והאם זה ריפולוקס הרי מההנקה הוא לא הקיא מעולם וגם לא מחלב שאוב .

אני מאוד מודאגת היות והפסקתי להניק לגמרי וזה המזון היחיד שהוא אוכל ההקאה מלחיצה אותו מאוד והוא מסרב לאכול אני מרגישה שחזרנו אחורה עד שסוף סוף חל שיפור והוא התחיל לאכול מעט יותר (60-90 מל' לארוחה) היה קשה מאוד לשכנע אותו לאכול היום וסה"כ אכל 180 מל'.
    בנוסף הסיבה שהתחלתי להוריד את הקורנפלור היא שזה הקשה עליו מאוד את האכילה הפיה כל הזמן נסתמת והוא מאוד מתאמץ (משתמשת בפיה שמתאימה לקורנפלור).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשירה

פרופ` יורם בוינובר
    11/04/2010

ממליץ לחזור למתן פרמולה. הקאות בודדות עדיין אינן מאבחנות אלרגיה. במעבר ממזון אחד לשני בגלל טעמים מרקם וכו יתכנו הקאות. רצוי להתמיד בפורמולה מסוימת ולראות האם מסתגל או קית בעיה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו