ריפלוקס תינוק

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס תינוק
    נ
    25/04/2010

שלום רב,
    התינוקי שלי בן 8 שבועות, פולט יחסית הרבה ועושה מידי פעם סימנים של הקאה ללא הקאה (זה יכול לקרות זמן רב אחרי האוכל). בביקור אצל רופאה הומלץ להאכיל כל 3 שעות או 3.5 כדי למנוע האכלת יתר (אני מניקה) ולהוסיף את הפורמולה אינפמיל בלילה . חשוב לציין שאני מניקה ובלילה הייתי נותנת בקבוק אחד של סימיליק.
    התחלתי להניק עם מרווחים יותר גדולים, ונראה לי שזה קצת משתפר. בערב התחלתי לתת את הפורמולה. לוקח לו לאכול המון זמן. אתמול הוא אכל 50 סיסי במשך שעה מפטמה מס' 1, התעייף והפסיק לאכול. האם זה נורמלי או שכדאי להגדיל פיטמה? האם כדי לוותר על האימפמיל אם אני רואה שיפור יחסי?
    מה קורה אם התינוק יונק משד אחד בלבד האם עדיין אני צריכה לחכות 3 שעות בין ההאכלות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנ

פרופ` יורם בוינובר
    25/04/2010

רצוי לא לתת מספר פורמולות. הנקה בלבד עדיפה. רצוי הנקה פעם ב 3 שעות גם אם זה שד אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

נ
    25/04/2010

תודה על התשובה, אך כנראה לא הייתי ברורה. החלפתי את הסימילאק בפורמולה של אינפאמיל AR כך שיצא לי לתת את זה פעם אחת בלילה. אני מניקה כל היום ובלילה נותנת בקבוק אחד. האם אתה יכול לייעץ לי, האם כדאי להפסיק גם עם זה או להמשיך? ואם כן, האם צריך להגדיל את גודל הפיטמה של הבקבוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נ
    25/04/2010

תודה על העזרה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נ
    25/04/2010

תודה על העזרה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נ
    25/04/2010

תודה על העזרה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו