מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- ריפלוקס תינוקנ25/04/2010
שלום רב,
התינוקי שלי בן 8 שבועות, פולט יחסית הרבה ועושה מידי פעם סימנים של הקאה ללא הקאה (זה יכול לקרות זמן רב אחרי האוכל). בביקור אצל רופאה הומלץ להאכיל כל 3 שעות או 3.5 כדי למנוע האכלת יתר (אני מניקה) ולהוסיף את הפורמולה אינפמיל בלילה . חשוב לציין שאני מניקה ובלילה הייתי נותנת בקבוק אחד של סימיליק.
התחלתי להניק עם מרווחים יותר גדולים, ונראה לי שזה קצת משתפר. בערב התחלתי לתת את הפורמולה. לוקח לו לאכול המון זמן. אתמול הוא אכל 50 סיסי במשך שעה מפטמה מס' 1, התעייף והפסיק לאכול. האם זה נורמלי או שכדאי להגדיל פיטמה? האם כדי לוותר על האימפמיל אם אני רואה שיפור יחסי?
מה קורה אם התינוק יונק משד אחד בלבד האם עדיין אני צריכה לחכות 3 שעות בין ההאכלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנ
פרופ` יורם בוינובר25/04/2010רצוי לא לתת מספר פורמולות. הנקה בלבד עדיפה. רצוי הנקה פעם ב 3 שעות גם אם זה שד אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
נ25/04/2010תודה על התשובה, אך כנראה לא הייתי ברורה. החלפתי את הסימילאק בפורמולה של אינפאמיל AR כך שיצא לי לתת את זה פעם אחת בלילה. אני מניקה כל היום ובלילה נותנת בקבוק אחד. האם אתה יכול לייעץ לי, האם כדאי להפסיק גם עם זה או להמשיך? ואם כן, האם צריך להגדיל את גודל הפיטמה של הבקבוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נ25/04/2010תודה על העזרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)