מבולבלת צריכה את עזרתכם

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• מבולבלת צריכה את עזרתכם
    לידור
    26/04/2010

היי
    אז ככה התינוק אוטוטו בן חודשיים,הובחן אצלו ריפלוקס וכרגע הוא ניזון מאינפמיל AR
    לפני האינפמיל אכל סימלאק טופ פרי כמעט בקושי 70. היום הוא מסיים בקבוק של 150!!!<?> אינפמיל ,וצורח בהפסקות <גרפס> בגלל הסמיכות של האינפמיל עברנו לבקבוק MAM פיטמה שלב 1 את הארוחה הוא מסיים בערך ב 20 דקות זה תקין? <בסימלאק הוא היה מושך את הארוחה לחצי שעה ולפעמים אף יותר>
    יכול להיות שמרגע שעברנו לאינפמיל הילד יאכל יותר? ואף יצרח שעושים לו הפסקות?
    משום מה זה נראה לי מוגזם!

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת צריכה את עזרתכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה

לידור
    26/04/2010

יכול להיות שהקטנצ'ק רעב אחרי 3 שעות? אני מנסה למשוך אותו לשלוש וחצי שעות אבל זה גם בקושי רב
    הוא נעשה עצבני ובוכה,ומוצץ את המוצץ שלו כאילו אין מחר כשמבין שלא מדובר באוכל מוציא את המוצץ ובוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה

לידור
    26/04/2010

יכול להיות שהקטנצ'ק רעב אחרי 3 שעות? אני מנסה למשוך אותו לשלוש וחצי שעות אבל זה גם בקושי רב
    הוא נעשה עצבני ובוכה,ומוצץ את המוצץ שלו כאילו אין מחר כשמבין שלא מדובר באוכל מוציא את המוצץ ובוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללידור

פרופ` יורם בוינובר
    27/04/2010

עליך להחליט על פורמולה אחת. כמות הפורמולה מוגזמת. 120-120 מל מספיקים. במידה ואנפמיל מתקבל טוב יותר המשיכי עם פורמולה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו