מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- על סף יאוש!! גרפסיםיעל23/10/2007
יש לתינוק שלי בעיית גרפסים קשה! הוא כבר בן חצי שנה ובמקום שזה לאט לאט ידעך זה רק נהייה יותר ויותר גרוע. אני יודעת שכל התינוקות בולעים אוויר אבל זה כבר לא נורמלי. כל לילה יש לנו אותו סיפור. הוא נרדם יפה ב-7 ואחרי שעה מתחיל הסיוט. מתעורר בבכי הסטרי בגלל גרפסים. אנחנו מצליחים להוציא אבל תמיד יש עוד תקועים. הוא נרדם ומתעורר שוב ככה עד השעות הקטנות של הלילה וגם מתעורר מזה מוקדם בבוקר. די אני כבר מתוסכלת ומיואשת.
ניסיתי הכל. לתת לו לאכול הרבה לפני השינה שעד השינה יצאו הכל אבל תמיד תמיד יש לו. בנוסף, גם בהנקות לילה כשהוא כבר ישן אז אחרי זה יש לו גרפסים ושוב פעם אותו סיפור וככה מתעורר לי שוב.
נוצר מצב שאני חוששת לפני כל הנקה.
מה עושים? יש איזה משהו לקחת שיקל על זה? ללכת לרופא או שאין מה לעשות ולהשלים עם המצב?
אני מניקה, הוא עולה יפה מאוד במשקל ולא פולט.
ביום יש לו גם את אותה בעיה אבל פחות מורגש כי הוא ער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרפסים
פרופ` יורם בוינובר23/10/2007את עושה נכון כאשר את מאכילה אותו שלא בסמוך להשכבה. יתכן ועל הנקת הלילה ניתן יהיה בעתיד הקרוב לפסוח. יתכן ובהאכלה מקוטעת יהיה לו פחות שהוקים. התופעה חולפתץ טיפול תרופתי אין. לעתים ניתן לשייך התופעה להחזר קיבה-ושט,רפלוקס ותרופה כמו זנטק עשויה להקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)