על סף יאוש!! גרפסים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• על סף יאוש!! גרפסים
    יעל
    23/10/2007

יש לתינוק שלי בעיית גרפסים קשה! הוא כבר בן חצי שנה ובמקום שזה לאט לאט ידעך זה רק נהייה יותר ויותר גרוע. אני יודעת שכל התינוקות בולעים אוויר אבל זה כבר לא נורמלי. כל לילה יש לנו אותו סיפור. הוא נרדם יפה ב-7 ואחרי שעה מתחיל הסיוט. מתעורר בבכי הסטרי בגלל גרפסים. אנחנו מצליחים להוציא אבל תמיד יש עוד תקועים. הוא נרדם ומתעורר שוב ככה עד השעות הקטנות של הלילה וגם מתעורר מזה מוקדם בבוקר. די אני כבר מתוסכלת ומיואשת.
    ניסיתי הכל. לתת לו לאכול הרבה לפני השינה שעד השינה יצאו הכל אבל תמיד תמיד יש לו. בנוסף, גם בהנקות לילה כשהוא כבר ישן אז אחרי זה יש לו גרפסים ושוב פעם אותו סיפור וככה מתעורר לי שוב.
    נוצר מצב שאני חוששת לפני כל הנקה.
    מה עושים? יש איזה משהו לקחת שיקל על זה? ללכת לרופא או שאין מה לעשות ולהשלים עם המצב?

אני מניקה, הוא עולה יפה מאוד במשקל ולא פולט.
    ביום יש לו גם את אותה בעיה אבל פחות מורגש כי הוא ער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סף יאוש!! גרפסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרפסים

פרופ` יורם בוינובר
    23/10/2007

את עושה נכון כאשר את מאכילה אותו שלא בסמוך להשכבה. יתכן ועל הנקת הלילה ניתן יהיה בעתיד הקרוב לפסוח. יתכן ובהאכלה מקוטעת יהיה לו פחות שהוקים. התופעה חולפתץ טיפול תרופתי אין. לעתים ניתן לשייך התופעה להחזר קיבה-ושט,רפלוקס ותרופה כמו זנטק עשויה להקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו