אי-הדגמת כיס מרה אצל עובר

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אי-הדגמת כיס מרה אצל עובר
    זמנית
    04/05/2010

שלום,

אני בהריון, ואצל העובר שלי לא נצפה כיס מרה (בדקנו כבר 3-4 פעמים, ואני בשבוע 32).
    עשינו בדיקות גנטיות ל-CF וגם שלחנו מי שפיר לבדיקה (אנזימי מרה) בצרפת ובבילינסון, והכל יצא תקין. אין אנזימי מרה במי השפיר שלי.
    הרופאים אמרו שאם כך, אין ממה לחשוש, וככל הנראה התינוק יחיה טוב ללא כיס מרה.

עכשיו, עם התקרב הלידה, השאלה שלי היא אם אכן אין ממה לחשוש, ואם יש צורך בבדיקות מיידיות של התינוק מיד לאחר הלידה, או שכמו שאמרו לנו הרופאים עד כה - אין מה למהר ואפשר בחודש הראשון לדאוג ללכת לרופא/גסטרו ילדים למעקב. חשוב לי לבדוק את הנושא הזה, מכיוון שאני לא מתכננת ללדת בבית חולים.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי-הדגמת כיס מרה אצל עובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזמנית

ד''ר בתיה וייס
    04/05/2010

יש צורך לעקוב אם מתפחת צהבת בימים שלאחר הלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להתייעץ איתך

זמנית
    06/05/2010

אני פשוט לא מוצאת כרגע רופא ילדים שיבדוק את הילד לאחר הלידה, כי כולם טוענים שלא שמעו על התופעה הזאת מעולם. האם ניתן להגיע אלייך לייעוץ במהלך ההריון?
    האם כדאי להגיע לבדיקות מיד אחרי הלידה? (לידה ביתית, לכן אני שואלת)
    האם ניתן לקבל פרטי התקשרות עימך?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו