מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- שאלהעדי14/05/2010
שלום
בתי בת שבעה שבועות יונקת באופן מלא לפי דרישה, נותנת שתן ועולה במשקל. לאחרונה עברה שמונה ימים ללא יציאות, על אף ערסולים, עיסויי בטן. נתנו לה חצי נר ויצא לה ממש ממש מעט בעקבותיו. לאחר שלושה ימים שבהם המשכנו בשיטות טבעיות כולל רפלקסולוגיה ואפילו דיקור, נתנו עוד חצי נר ורק אז עשתה לאחריו יציאה וביום למחרת שוב יציאה גדולה. מאז כבר שבוע, שוב ללא יציאה.
אני יודעת שבעיקרון עד עשרה ימים זה תקין לתינוק יונק ללא יציאה , אבל היא היתה חסרת מנוחה ככל שהתקדמו הימים, וכן הוציאה הרבה גזים "מסריחים" שאני מניחה שמעידים על כך שיש לה מה להוציא. יחד עם זאת כשלבסוף הוציאה לא היתה יציאה קשה אלא רכה מאוד, כך שלא מדובר בעצירות. אני מבולבלת, ולא מבינה מה הסיבה. אם זה לא עצירות, וכן יש לה מה להוציא, אז מה יכולה להיות הסיבה שהיא לא מוציאה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
פרופ` יורם בוינובר17/05/2010כן בהנקה לעתים היציאות בתדירות נמוכה. הסיבה לא ידועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)