מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- עצירות לתינוקותרונית29/05/2010
שלום
ביתי בת 7 חודשים לפי כשבוע היתה לה עצירות של מספר ימים.
אני מניקה אותה הנקה מלאה, מזה חודש אוכלת מרק( תפוח אדמה, גזר עוף בטטה וקישואים) ומעכלת טוב( היתה עושה קקי אחת ליומיים) לפני כשבוע התחלתי לתת לה פירות- בננה ( חצי בננה) נראה לי שהבננה השפיעה עליה לא טוב( אני לא רואה סיבה אחרת משום שעם המרק לא היתה בעיה של יציאות) היא לא עשתה קקי 6 ימים. היתה דיי נינוחה בימים האלה חוץ משניסתה לעשות קקי ולא הצליחה בכתה. ניסיתי לעשות את ביתנה ננתי לה רסק שזיף אך זה לא עזר. ביום השישי הרופא המליצה לתת לה חצי נר. התינוקת חשה הקלה. ארבעה ימים אחרי הנר עשתה כל יום קקי רך.
כעת היא אוכלת מנת פרי ( אגס או אפרסק) צהריים ( מרק) בערב ( אבוקדו או דייסת אורז)
אתמול היציאות שלה קשות - בגודל של זית ושמתי לב שהיא עשתה קקי אחרי שעסיתי לה עיסוי בבטן . ( בימים האחרונים אני נותנת לה כפית של דייסת אורז מלא ) האם זה תקין ( היציאות שלה )? האם יש לה קושי לעכל את האוכל שאני נותנת לה? אני חוששת שתהיה לה שוב עצירות. אולי זה קשור לברזל? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
ד''ר בתיה וייס31/05/2010שינוי בכלכלה יכול להביא לשינוי ביציאות, לרב מסתדר מעצמו. רצוי להמנע מגרוי חוזר בפי הטבעת. אם לא משתפר ניתן להוסיף מעט פגלקס לפורמולה (יש לפנות לרופא)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)