עצירות לתינוקות

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עצירות לתינוקות
    רונית
    29/05/2010

שלום

ביתי בת 7 חודשים לפי כשבוע היתה לה עצירות של מספר ימים.
    אני מניקה אותה הנקה מלאה, מזה חודש אוכלת מרק( תפוח אדמה, גזר עוף בטטה וקישואים) ומעכלת טוב( היתה עושה קקי אחת ליומיים) לפני כשבוע התחלתי לתת לה פירות- בננה ( חצי בננה) נראה לי שהבננה השפיעה עליה לא טוב( אני לא רואה סיבה אחרת משום שעם המרק לא היתה בעיה של יציאות) היא לא עשתה קקי 6 ימים. היתה דיי נינוחה בימים האלה חוץ משניסתה לעשות קקי ולא הצליחה בכתה. ניסיתי לעשות את ביתנה ננתי לה רסק שזיף אך זה לא עזר. ביום השישי הרופא המליצה לתת לה חצי נר. התינוקת חשה הקלה. ארבעה ימים אחרי הנר עשתה כל יום קקי רך.
    כעת היא אוכלת מנת פרי ( אגס או אפרסק) צהריים ( מרק) בערב ( אבוקדו או דייסת אורז)
    אתמול היציאות שלה קשות - בגודל של זית ושמתי לב שהיא עשתה קקי אחרי שעסיתי לה עיסוי בבטן . ( בימים האחרונים אני נותנת לה כפית של דייסת אורז מלא ) האם זה תקין ( היציאות שלה )? האם יש לה קושי לעכל את האוכל שאני נותנת לה? אני חוששת שתהיה לה שוב עצירות. אולי זה קשור לברזל? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות לתינוקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרונית

ד''ר בתיה וייס
    31/05/2010

שינוי בכלכלה יכול להביא לשינוי ביציאות, לרב מסתדר מעצמו. רצוי להמנע מגרוי חוזר בפי הטבעת. אם לא משתפר ניתן להוסיף מעט פגלקס לפורמולה (יש לפנות לרופא)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו