מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- עצירות לבת שנתיים+ ושימוש בפגלקסענת29/05/2010
שלום,
בתי בת השנתיים ושלושה חודשים סובלת כבר מס' חודשים מיציאות לא סדירות - אחת ליומיים.
רופאת הילדים לא מתרגשת מהעניין, לבקשתי ערכה לה בדיקות צואה והכל בסדר.
היא אמנם אוכלת בסה"כ בריא, ללא חטיפים או אוכל תעשייתי, הרבה דגנים מלאים, אך מסרבת לאכול ירקות וממעטת לאכול פירות. אולי בזה האשם.
לפני כחודש נפרדנו מהחיתול יפה מאד, אך נדמה כי לאחרונה הבעיה מעט החריפה, ויותר ויותר יש לה יציאה רק פעם בשלושה ימים. לא נראה כאילו זה כואב לה לעשות אבל שמנו לב שלפעמים היא ממש מתאפקת וכשכבר מגיע הקקי זה מאד מלחיץ אותה.
הומלץ לי להשתמש בפגלקס לריכוך צואה כדי לשפר את נושא העצירות וכדי לא להיכנס לבעיה בתחום החינוך לצרכים.
שאלותי:
1. האם לדעתכם הפגלקס הוא פתרון מתאים למצב באופן כללי?
2. עד כמה בטוח המוצר לשימוש? אני נורא מפחדת מחומרים סינטטיים, אנחנו מקפידים על תזונה בריאה בגדר הסביר, אנחנו בעד אורגני עד כמה שאנחנו מצליחים, ויש לי המון חשש מלהשקות את הילדה שלי במשהו שמתקשר לי לניילון....
3. כמובן שבלית ברירה אתן לה את זה כדי להקל עליה - אבל אולי יש לכם רעיון אחר? ניסינו מיצוי שזיפים ולא כל כך הצלחנו עם זה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
ד''ר בתיה וייס31/05/2010מצב זה שכיח סביב גמילה מחיתול. אכן כדאי לטפל לפני שהבעייה מחריפה עוד יותר. פגלקס טיפול מתאים כמו גם שמן פרפין או נורמלקס.המוצר בשימוש נרחב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)