איזה בקיקות עושים לזיהוי אלרגית חלב

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• איזה בקיקות עושים לזיהוי אלרגית חלב
    סמדר
    15/06/2010

הבןי שלי בן חמשה חודשים יש לו יציאות רכות עם ריר ולאחרונה הופיעו פסי דם ביציאות הרופאה אמרה אולי יש לו אלרגיה לחלב ואז מנעה ממני לאכול כל מוצרי החלב כי אני מניקה אותו ולא לתת לו שום אוכל מוצק ומעובד רק חלב נוטרמיגן למשך חודש
    רצוי לציין שכבר שבועיים אני עושה מה שהרופאה אמרה והיציאות רכות וגם עם ריר לא ראיתי דם ביציאות
    האם זו אלרגיה לחלב ואיזה בדיקות אני צריכה לעשות לו בכדי לדעת אם אכן זו אלרגיה רק לציין שהיציאות עם ריר כמעט מעת שנולד נתתי לו סמילאק ולא השתנו וגם נוטרמיגן ולא השתנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסמדר

פרופ` יורם בוינובר
    15/06/2010

האלרגולוג הוא עושה הבדיקות. יעילות הבדיקות לא גבוהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקבלת את מה שאתה אומר

א
    16/06/2010

לגמרי, הרופאה אמרה רק בערב נוטרמיגן שמתי לפי העין כפית מחוקה של קורנפלור שהיה רשום עג האריזה 4 חודשים ומעלה והיה נדמה לי שלילדה ממש לא נוח בנוסף היה רשום שצריך להכין לגיל שלה 150 5 כפיות של נוטרמיגן האם עשיתי נכון? היום בבוקר לפני שראיתי את תגובתך עשיתי עדיין לפי דברי הרופאה ובבוקר חזרנו לאינפמיל, אז בעצם אני מבינה שאני עושה נזק לילדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, הגבתי על תשובתך במקום הלא נכ

א
    16/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו