קודם כל

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• קודם כל
    א
    15/06/2010

תודה על התשובה המהירה שנתת לי, מאז יש התפתחות היום אמא שלי הלכה לרופאה ואמרה שלתאומה עם הריפלוקס ועם הקיבה הרגישה יש החמרה במצב היא ממש מתפתלת מכאבים כשהיא אוכלת וזה בא לידי ביטוי יותר בלילה שאז אחרי שעה וחצי שהיא אוכלת היא עוד שעתיים שלוש זקוקה להרגעה כדי להוציא גרפסים גזים או מה שזה לא יהיה כמובן שאלה לא חיים אבל העניין הוא כזה - הרופאה אמרה שנחזור לנוטרמיגן שזה היה לה טוב כמה ימים אבל אז פלטה חלק כי זה היה דליל אז היא אמרה להוסיף כפית קורנפלור, ממה שאני שומעת מבנות בפורומים השונים זה שלא מומלץ בגיל חודש וקצת לתת קורנפלור, מה אתה חושב? והאם היא באמת תקבל הכל מהנוטרמיגן הזה?
    היא אמרה שבמשך היום אפשר להמשיך עם האינפמיל אבל בשעות הערב להתחיל עם הנוטרמיגן בשילוב עם קורנפלור אשמח לקבל את דעתך המקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קודם כל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל-א

פרופ` יורם בוינובר
    15/06/2010

השינויים התכופים בכלכלה לא לרוחי. תחליטו נוטרמיגן או אנפמיל. ניתן להסמיך בצורה קלה הנוטרמיגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו