מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בעיות בקיבהא26/06/2010
שלום שוב פרופסור יקר, אני שוב כותבת בעבר עזרת לי במענה לגבי אחת התאומות שלי, בנות חודש וחצי אוכלות אינפמיל, אצל האחת אמרו לי שיש ריפלוקס ולכן מקבלת גם זנטק, בימים האחרונים ההתפתלויות חזרו ובגדול ולצערי הן גם התחילו אצל התאומה השנייה שעד עכשיו לא היה אצלה משהו חריג, עכשיו פתאום היא מיד אחרי הארוחה פולטת בכמויות וגם מתפתלת, אנחנו חסרי אונים לא ישנים כל הלילה כל אחת בתורה צורחת מתפתלת וכלום לא עוזר, לא זנטק לא שמנטק לא סימיקול ולא גרייפווטר, חשבנו לקחת למיון אבל אני מפחדת שישאירו לי אותה שם, אני לא יודעת ממש מה יש לשתיהן כל אחד ישר פותר את זה בגאזים ואם זה לא גזים?
אני רוצה לשאול האם על דעת עצמי להתחיל לתת גם לשנייה זנטק? האם המינון צריך להשתנות? (עד היום נתנו 0.5 פעמיים ביום(לתאומה שמקבלת). והאם זה מסוכן שלעיתים כשהן ממש גמורות ולא יכולות לישון מרוב כאבים נתנו קצת פרמול קט וזה נתן את הנוקאווט
אני חייבת את עזרתך, אנחנו פשוט כבר שנינו על סף איבוד השפיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ` יורם בוינובר27/06/2010רופא מטפל צריך לקבל מכם אנמנזה מפורטת על ההאכלה- כמות וכו. במידה ומתרשם שמדובר ברפלוקס ניתן להחליף הזנטק בלוסק. האנפמיל לעתים עושה עצירות- נסו להחזיר הכלכלה הרגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בעיות בקיבה
א27/06/2010תודה רבה לך על המענה המהיר, היום הייתי אצל הרופאה לא אמרה לשנות כלום, למעשה אני שאלתי אותה אם לתת גם לתאומה השנייה זנטק והיא השיבה שבהחלט אפשרי, אני מרגישה חוסר בטחון איתה, כאילו אני צריכה להגיד לה מה לעשות, היא לא אמרה לשנות אוכל ולא להעלות מינון ולא להחליף זנטק למשהו אחר, היא רק בדקה אותן שקלה ואמרה שעלו יפה במשקל וזהו!
אני ממש אובדת עצות, התאומה שפולטת היא לא זו שמקבלת את הזנטק אלא זאת שהכל היה בסדר איתה, ולגביה היא אמרה שאתחיל גם לתת זנטק
מחכה לתשובתך ומודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)