עצירות לתינוק בן 7 שבועות כבר 5 ימי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• עצירות לתינוק בן 7 שבועות כבר 5 ימי
    שרית
    12/07/2010

בני בן 7 שבועות צורח כבר 5 ימים מעצירות קשה.עזרתי לו עם מד חום ביום חמישי ועזר לו.אבל מאז גם כשאני מנסה לעזור לו עם היציאות יוצא לו ממש קצת למרות שהוא מתאמץ וכולו נהיה אדום.
    הוא ממש מותש אבל קם לי כל חצי שעה ומתפתל לי מכאבים איומים!!ניסינו מסא"ז בבטן ותרגילי אופניים וכלום לא עוזר לו!הוא לא אוכל לי יותר מ2 דקות כל פעם מכאבים ועכשיו הוא בוכה לי ג"כ מרעב אבל הוא לא מסוגל לאכול!יש לציין שאני נותנת לו כבר מגיל 3 שבועות פעמיים ביום מטרנה פעם בלילה ופעם בבוקר ורק שבוע שעבר העצירות הקשה צצה.
    יש לציין שבשבועיים האחרונים התחלתי לתת לו ויטמין די.יש מצב שזה מזה?
    וגם התחלתי לתת לו מיום חמישי שעבר טיפות נגד גזים שנקרא גרפטור אולי זה מזה?אם תוכלו לעזור לי כי אני כבר משתגעת מהצרחות שלו ועומדת חסרת אונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה הטיפות נגד גזים נקרא

שרית
    12/07/2010

grape water טיפות משמנים טבעיים על בסיס שומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרית

פרופ` יורם בוינובר
    12/07/2010

אני הבנתי מאימייל הקודם וכתבתי לך שהטיפולים הללו לרוב מעטי השפעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

פרופ` יורם בוינובר
    12/07/2010

תינוקות על חלב אם לעתים יוצאים פעם בשבוע ויותר. במידה ואת נותנת פורמולה תדללי אותה יותר מהמומלץ ב 10-20%. לעתים קרובות התופעה חולפת מאליה. התרופות נגד גזים בעלות יעילות ירודה. רצוי שהרופא המטפל יבדוק ויתרשם מהתינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו