בבקשה צריכה עזרה דחופה- וירוס בבטן?

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בבקשה צריכה עזרה דחופה- וירוס בבטן?
    לי
    07/11/2007

שלום רב,
    לבנותיי התאומות בנות ה9 חודשים יש צואה רכה, מיימית עם תוכן (כמו של תינוק שיונק רק שהן לא יונקות מזה 7 חודשים) כבר 9 ימים. 3-5 יציאות כאלו ביום עם ריח חומצתי חריף מאוד. התנהגותן חיונית והן שותות ואוכלות בתיאבון. התחלנו לתת להן את הסימילאק בלבד על בסיס מיי אורז כבר 4 ימים ואין שינוי למעט אתמול בלילה שלאחת מהן היו כאבי בטן חזקים במשך כמעט כל הלילה ובבוקר היתה צואה תקינה ומרובה אצלה ואצל השנייה הצואה כבר לא היתה מיימית. על כן שלחתי אותן לגן ובגן הודיעו לי שהן שוב בעלות צואה רכה מיימית.
    רציתי לדעת האם מדובר בוירוס ואם כן כמה זמן יכול להימשך ומה ניתן עוד לעשות כדי לקצר את התהליך?
    אני ממש מתוסכלת מהנושא ואובדת עצות.
    בבקשה עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה רכה

פרופ` יורם בוינובר
    07/11/2007

יתכן והשינוי ביציאות מקורו בשינוי כלכלה או שעברו מחלה זיהומית. לא כל שינוי ביציאות מצריך שינויי כלכלה. מרבית התופעות חולפות ללא עשית שינויים. מתן סימילק על בסיס אורז חסר בסיס רפואי. מי אורז לא משנים תוכן היציאה. רצוי לא להגזים בכלל במתן שתיה או נוזלים לילד שיציאתו רכה זה מגביר היציאות. כלל חשוב הוא סבלנות. חלק גדול מתופעות שנראות כמחלה מסתדרות ספונטנית.
    פרופ י. בוינובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו