וירוסים חוזרים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• וירוסים חוזרים
    אולגה
    24/07/2010

שלום, הילדה שלי כבר מגיל שלושה חודשים סובלת כל כמעט חודש מוירוסים ומקבלת כל הזמן נובימולי להןרדת חום, כרגע היא בת שנה וחודש, היא שוקלת 9700 ונולדה 3600 האורך שלה הוא 77 סמ נולדה 55 סמ עד עכשיו עלתה יפה במשקל בפעם האחרונה שהיינו בטיפת חלב אמרו לי שאני אשים לב לכמה הילדה אוכלת ואוסיף חמאה לכל מה שהיא אוכלת, בזמן שיש לה חום הניטרופילים שלחה תמיד נמוכים והרופא מודאג מזה תמיד. רוצה להתייעץ עם המוטולוגית כרגע. השאלה שלי היא האם יש אפשרות שהניטרופילים הנמוכים הם עקב תפקודי כבד חלש או שעקב כך שהיא אוכלת מטרנה והאם תפקודי כבד יכולים להיפגע ממטרנה? הילדה גם סבלה מהקאות רבות כמעט אחרי כל ארוחה עד גיל 4 חודשים הייתה מקיאה בקשת. אני מבקשת שתתייחסו לשאלה שלי במהירות אני מודאגת מאוד. תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוסים חוזרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאולגה

פרופ` יורם בוינובר
    24/07/2010

הנויטרופילים לא קשורים בכבד. במחלות וירליותלעתים מספרם יורד. במידה ונשאר נמוך יש להתייעץ עם המטולוג. תוספת החמאה - לא לעניין. המשקל תקין. אין קשר בין המטרנה והכבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו