נוטרמיגן

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• נוטרמיגן
    לילך
    08/08/2010

שלום, ד"ר לפני כשבועיים כתבתי לך את האמור מטה ונעניתי כי היית מציע להחזירו לפורמולה רגילה. (לנסות במשך חודש).
    ניסיתי נתתי לו מנה אחת של מטרנה רגילה בהתחלה היה נראה כי הוא מגיב טוב ולאחר כשעתיים וחצי שלוש הילד התחיל להקיא ללא הפסקה במשך יום שלם ובכה בכי היסטרי .
    על כן חזרתי להאכילו בנוטרמיגן.

אשמח שתייעץ לי מה לעשות איתו הוא רק בן שלושה וחצי חודשים ? הייתי רוצה לדעת בוודאות האם הוא אלרגי ללקטוז ? אני אודה לך מאוד אם תייעץ לי או תמליץ על פורמולה אחרת.

רקע מהודעה קודמת:
    בני היום בן שלושה חודשים.
    בחודש וחצי הראשון לחייו לא הפסיק לצרוח ולהתפטל מכאבי בטן . כאבים מוגזמים הילד לא ישן כלל ונהיה אדום מרוב כאב. (אין מדובר בכאבי גזים שבאים והולכים אלא צרחות במשך רוב שעות היממה).
    כתוצאה מכך החלפתי לו את האוכל בהתחלה מסימילאק למטרנה רגילה אך ללא שינוי. לאחר מכן למטרנה צמחית אך גם זה לא הטיב עמו ורק גרם לו לשילשולים.
    לאחר התייעצות עם הרופאה המליצה לעבור לנוטרמיגן. מאז תודה לאל הילד רגוע.
    כיום בני בן שלושה חודשים האם כדאי לנסות להחזיר אותו למטרנה רגילה? או להישאר עם הנוטרמיגן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוטרמיגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאם

פרופ` יורם בוינובר
    09/08/2010

המשיכי עם נוטרמיגן לפחות עד 6 חד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו