מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- עצירות - בת חודשייםמיכל01/09/2010
שלום,
ביתי בת חודשיים וחצי וכבר 11 ימים רצופים סובלת מעצירות ,ללא יציאות כלל( לא נוזלי ולא גושי). העצירות החלה עוד קודם , אך לא נמשכה יותר מ-4 ימים . הפעם העצירות נמשכת הרבה מאוד זמן . אני מניקה אותה וגם נותנת לה תחליב חלב אך האוכל העיקרי בכל התקופה הוא הנקה .
רופא הילדים הנחה אותי לתת לה יותר מים לשתייה, לתת סימיקול להקלה על הגזים ולתת מיץ עגבניות . התחלתי לתת לה מיץ עגבניות , אך לא נראה לי שזה מצליח .
כששאלתי את הרופא מה עושים במידה וזה לא יעזור , הוא הזכיר חוקנים למינהם .
רציתי לדעת מהם הטיפולים המוצעים במקרים כאלו . מה ניתן עוד לתת לה כדי להקל עליה ולעזור לה ?
חשוב לי לציין - היא אוכלת סדיר , זה לא פוגע לה בתאבון . היא ערנית , חייכנית ישנה בלילות ללא בעיה . יש לה התקפים של חוסר שקט והשתוללות של הגוף אבל הם לא ארוכים יותר מידי ,בדר"כ נרגעת על הידיים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
פרופ` יורם בוינובר01/09/2010התופעה מוכרת אצל יונקים. את תחליף החלב תדללי ב כ 10 % כדי להוסיף מים. קרוב לודאי שזה יקח עוד יום ותהיה יציאה. חד פעמית ניתן לתת חצי נר של ילדים , הכנסה בעדינות רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
מיכל04/09/2010ניסיתי את המלצתך אך זה עדיין לא עוזר . התחלתי לתת לה מיץ שזיפים וזה גם לא עוזר
מחר היא כבר 14 ימים ללא אף יציאה !! האם זה הגיוני ?!
מה הבדיקות /טיפולים שעושים במקרה כזה ? אני ביום א' אצל רופא הילדים אני רוצה לדעת
את חב"ד המקצועית שלכם בנושא , מה לבקש ממנו ולאיזה בדיקות אפשרי להפנות אותה ?
האם יש צורך לפנות לרופא גסטרו ולא רק לרופא ילדים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
מיכל07/10/2010שלום ,
לאחר חודש עדיין הבעיה של הבת שלי לא נפתרה . תזכורת - ביתי בת החודשיים לא עשתה יציאה כלל ,לא רכה ולא קשה ,התחלתי לתת לה כמות קטנה של חוקן בהמלצת רופא .
חשוב לי לפרט את היציאות שלה כדי שתוכלו להמליץ לי מה לעשות הלאה ,כי כעת כשהיא עוד מעט בת 4 חודשים אני צריכה להתחיל לתת לה ברזל ואני לא רוצה להוסיף לה לעצירויות שכבר יש לה -
5.9 - עשתה לאחר 15 ימים !! 11.9- חוקן (בהמלצת רופא ילדים!) 12.9- עשתה לבד 15.9 - חוקן ,18.9 - עשתה לבד , 22.9- חוקן , 26.9- עשתה לבד 30.9- חוקן 5.10- חוקן .
הילדה בקושי עושה בעצמה אלא רק בעזרת חוקן . הקקי שיוצא לה הוא במרקם כמו של משפחה "בייבי פסטה" סמיך מאוד ודחוס לאחר שיוצא לה החלק "הקשה " בהתחלה יש לה קקי רך .
מה עליי לעשות האם עליי לבקש לפנות לרופא גסטרו ? לבקש צילום לקיבה? מה עושים ???? האוכל שלה הוא תחליב ובנקה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה נוספת
מיכל07/10/2010עד גיל חודש וחצי היציאות שלה היו סדירות והכל היה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין ממתינה לתשובה ....תודה
מיכל13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)