רפלוקס לתינוקת

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• רפלוקס לתינוקת
    קרן
    23/11/2007

שלום בתי בת 4 חודשים ובחודש האחרון הייתה באי שקט מוחלט. בעצת רופאת ילדים שהינה מומחית לגסטרו ניתן לה זנטק. יש לי כמה שאלות:
    1. האם ניתן לתת זנטק ללא בדיקה , אלא רק על סמך אבחנה של ניסוי וטעייה.
    2. האם התרופה מזיקה לאורך זמן (חודש, חודשיים)
    3. מאז שהחלה לקבל , אפה קצת סתום רק בלילה , האם יש קשר או זה קשור לזה שהחל החורף
    4. אציין כי אינה פולטת , אך אני שומעת שהאוכל עולה לה ורואה גושי גבינה בפה, האם זה אומר שיש לה דלקת בוושט בשל חומציות בקיבה (אני סבלתי מזה בעבר וזה כאבי תופת , האם זה אותו דבר לילדים? ואם אכן זה דלקת , כמה זמן זה עובר? ומתי מערכת העיכול מסתדרת בנושא?
    תודה מראש על כל התשובות וסליחה על אורך השאלה....(אציין כי מאז שמקבלת תרופה , אוכלת יותר , לפני לא הייתה אכלנית, למרות שעלתה יפה במשקל - עד גיל שלושה חודשים ניזונה מהנקה + סימילק, כעת אוכלת רק סימליק)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוקס לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס

פרופ` יורם בוינובר
    26/11/2007

לא נידרש לבצע בדיקות כאשר יש השערה או עדות סימפטומטית של רפלוקס. זנטק תרופה מתאימה.
    איני רואה קשר בין מתן הזנטק והנזלת. ניתן לתת זנטק למספר חדשים. הסיכויים לנזק- נמוכים.
    רפלוקס הוא תופעה של חוסר בשלות. התופעה חולפת לאחר מס חדשים. במיוחד לאחר שהתינוק מתישב או עומד. כמו כן כשהכלכלה יותר סמיכה. רפלוקס יש גם במבוגרים.
    פרופ. י. בוינובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו