כאב בטן רצוף

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• כאב בטן רצוף
    מייקי
    16/10/2010

שלום
    יש לי ילדה בת שמונה, מיום חמישי שעבר היא סובלת מכאב בטן רצוף שפשוט לא מניח לה היא מתעוררת משינה ,ביום חמישי של השבוע הזה הזעקו אותי אותי מבית הספר,באותו היום התייצבנו במיון איכילוב ,היא עברה בדיקת דם ושתן והן יצאו תקינות והמליצו על המשך טיפול של רופא גסטרו,ברצוני לציין שהילדה כבר שבוע סובלת מכאבי בטן והאקמולי לא מרגיע לה את הכאב כמו כן היום התגלו כמו סימני פריחה באחורי הברכיים(2 נקודות אדומות בכל רגל). אני אובדת עצות ולא יודעת אייך לעזור לה עד שנגיע לרופא גסטרו?
    לפי מה שציינתי ,אתם חושבים שיש בעיה פנימית של איבר מסויים כמו:תוספתן,כבד,ריאה,כיס מרה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן רצוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן רצוף - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    17/10/2010

את הפריחה צריך להראות לרופא הילדים- יתכן וקשורה לכאבי בטן.
    ניתן לתת נגד כאבים קלבטן. דלקת תוספתן אינה סבירה לאור העדר ממצא בבדיקה הגופנית במיון ובבדיקות עזר. אם הכאב ממשיך וחזק פנו שוב לרופא הילדים לצורך בדיקה -מיקום הכאב ובידקת הבטן חשובים- לכן לא ניתן לתת תשובה מעבר לכך במסגרת זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו