טיפול בזנטק

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום
 
  • טיפול בזנטק
    לאה
    19/10/2010

    לד"ר שלום.

    בני בן 5 ו3 חודשים סבל בחצי השנה האחרונה מכאבי גרון הפנו אותי לאף-אוזן-גרון
    והרופא עלה על זה שהילד סובל מצרבות ונתן לו טיפול בזנטק הילד לקח את הזנטק כמעט 4 חודשים ברצף ואחרי כן פעמיים-עד שלושה פעמים בשבוע זנטק כחודש ימים בערך והפסקתי לו כי הצרבת עברה אחרי חודש וחצי שוב חזרה הצרבת והרופאת ילדים אמרה להמשיך מחדש את הזנטק הילד כבר חודש ימים התיאבון שלו ירוד הוא כל הזמן אומר שהוא שבע,יש לציין שהילד היה אוהב לאכול אוכל מבושל,כל מה שהוא אוכל ביום זה ארוחה אחת שהיה אוכל פעם ביום הוא לא רוצה לאכות לא פרות לא ירקות ולא מוצרי חלב,בצהריים הוא אוכל פרוסת שניצל עם שלושה כפיות פתיתים ועד הערב שוב אותו אוכל בשבוע האחרון מסרב לאכול גם את זה,יש לציין שהוא שותה מספיק.



    השאלה שלי האם זו התופעה של הזנטק?
    והאם יש לזנטק תופעות חמורות שיש להתייחס אליהן.



    בתודה רותי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בזנטק

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • טיפול בזנטק - תגובה

    ד''ר בתיה וייס
    19/10/2010

    האבחנה של צרבת בגיל זה בעייתית. לעתים כאבים בבליעה וחסר תאבון מבטאים בעיות אחרותכגון דלקת בושט על רקע חומצה או על רקע אלרגי. אלה אינן תופעות אופייניות לזנטק. ממליצה לפנות ליעוץ של גסטרואנטרולוג ילדים שישקל אם צורך בבדיקות נוספות.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו