נוטרמיגן ואלרגיה לחלב

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• נוטרמיגן ואלרגיה לחלב
    תהילה
    28/10/2010

שלום רב,
    הבת שלי היום בת חצי שנה ואוכלת נוטרמיגן כבר 5 חודשים בגלל כאבי בטן (בהמלצת הרופאה, למרות שלא בוצעה בדיקת אלרגיה לחלב).
    רציתי לדעת האם יכול להיות שבגלל שהבת שלי אוכלת רק נוטמיגן זה יכול לגרום לה להיות אלרגית לחלב בעתיד ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוטרמיגן ואלרגיה לחלב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוטרמיגן ואלרגיה לחלב - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    31/10/2010

לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוטרמיגן

מור
    01/11/2010

היי,
    בני בן 6 שבועות, בגיל 3 שבועות העברתי אותו בהמלצת הרופאה לנוטרמיגן בעקבות שלשלולים קשים ודם סמוי בצואה, גם אני חששתי ועדין חוששת האם זה ישפיע על אכילת מוצרי חלב בעתיד.
    כרגע אני יכולה לציין שהאוכל עושה לו רק טוב גם מבחינת גזים, גם שינה טובה יותר וקיבה כמו שכתוב בספרים "קוטג'.

עם זאת - לא נוכל לדעת עד גיל שנה האם זה ישפיע עליו או לא..כל ילד הוא אינדבידואלי, יש לי חברות שמסרו שהאכילו את ילדיהם עד גיל שנה בנוטרמיגן ולאחר מכן נתנו בהדרגה דברי חלב ללא שום בעיה, רק בשנת החיים הראשונה של הילד זה הקל עליו מבחינת הקיבה, יש לי חברות שלאחר גיל שנה לקחו את הילד לבדיקת לקטוז ואכן היו רגישים לחלב. אל תחששי - אם היא אוכלת ועולה במשקל וטוב לה עם המזון אל תעשי לה ניסויים עם הקיבה, חכי שתתקרב לגיל שנה ואז תתחילו בניסויים

בהצלחה
    מבינה ללבך
    אמא של תינוק בן 6 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו