אלה, יש לי שאלה אלייך

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• אלה, יש לי שאלה אלייך
    אמא
    01/11/2010

מכיוון שטרם ענו לי על שאלתי ונראה שהמקרה שלנו דומה, אתאר בקצרה כי הבן שלי גם הוא בוכה על השד ובקבוק יותר קל כי אני עושה הפסקות רבות במהלך האכילה, הוא מתקשת בגבו ומשמיע קולות כאילו נחנק שמרימים אותו מוציא הרבה פעמים אוויר, אולם לא פולט...
    מהיום שנולד הדבר כך, כל האכלה בכי, מאז שעברתי למטרנה השתפר מעט מאוד...האם זהו ריפלוקס סמוי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלה, יש לי שאלה אלייך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלה, יש לי שאלה אלייך - תגובה

ד''ר עקיבא פרדקין
    06/11/2010

בן כמה ילדך? בכל מקרה תופעות אלה שאת מתארת יכולות אכן להעיד על רפלוקס קיבה -ושט סמוי אבל אין לשלול גם קשיי אכילה בתינוקות . ממולץ להתייעץ עם רופא הילדים שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא הילדים הפנה לכיורוג

אמא
    07/11/2010

בני בן שלושה חודשים והתופעה קיימת מאז שנולד כיום הוא פחות בוכה באכילה, אך נחנק כל הזמן ומתקשה לאכול...
    רופא ילדים הפנה לכיורוג בזמנו כיוון שגם לא היו לו יציאות היום עם מתן תחליף חלב הוא נותן יציאות ולא נמצאה בעיה כיורוגית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו