מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- שלשול כרוניענת07/11/2010
שלום, בני בן שנתיים רגיש לחלב מיום היוולדו, כ-80% מהזמן היציאות שלו הן רכות עד מימיות. מבחינתי זה שלשול למרות שזה יכול להיות פעם ביום ולא מעבר לכך. בכל זאת זה לא נראה לי תקין, אני יודעת שתירס לדוגמה גורם לו לזה אך כנראה גם דברים נוספים שאני לא מצליחה למצוא. מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול כרוני - תגובה
ד''ר בתיה וייס07/11/2010כדאי בכל מקרה לבדוק סרולוגיה לצליאק. אם תקין והילד עולה טוב במשקל וחיוני אין צורך בבדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא עולה במשקל אבל
ענת07/11/2010זה נראה לי מזיק לשלשל רב הזמן. לא יודעת מה זה סרולוגיה, אך בדיקה לצליאק עשיתי לו ויצא שלילי. לא כדאי לעשות בדיקה לאלרגיה למזון? זה לא יכול לגרום נזק למעיים כל השלשולים האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא עולה במשקל אבל - תגובה
ד''ר בתיה וייס07/11/2010שלשול בסדר גודל של פעמים ספורות ביום אינו גורם נזק. המשקל הוא הסמן לכך. איני רואה צורך בבירור אלרגיות. בגיל 1-3 שנים סוג יציאות זה שכיח. הפחיתי מיצים אם שותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי רגישות לגלוטן
ענת07/11/2010ביקשתי מהרופאה בדיקה לקגישות לגלוטן, זה אותו דבר כמו סרולוגיה לצליאק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)