שלשול כרוני

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• שלשול כרוני
    ענת
    07/11/2010

שלום, בני בן שנתיים רגיש לחלב מיום היוולדו, כ-80% מהזמן היציאות שלו הן רכות עד מימיות. מבחינתי זה שלשול למרות שזה יכול להיות פעם ביום ולא מעבר לכך. בכל זאת זה לא נראה לי תקין, אני יודעת שתירס לדוגמה גורם לו לזה אך כנראה גם דברים נוספים שאני לא מצליחה למצוא. מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול כרוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול כרוני - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    07/11/2010

כדאי בכל מקרה לבדוק סרולוגיה לצליאק. אם תקין והילד עולה טוב במשקל וחיוני אין צורך בבדיקות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא עולה במשקל אבל

ענת
    07/11/2010

זה נראה לי מזיק לשלשל רב הזמן. לא יודעת מה זה סרולוגיה, אך בדיקה לצליאק עשיתי לו ויצא שלילי. לא כדאי לעשות בדיקה לאלרגיה למזון? זה לא יכול לגרום נזק למעיים כל השלשולים האלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא עולה במשקל אבל - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    07/11/2010

שלשול בסדר גודל של פעמים ספורות ביום אינו גורם נזק. המשקל הוא הסמן לכך. איני רואה צורך בבירור אלרגיות. בגיל 1-3 שנים סוג יציאות זה שכיח. הפחיתי מיצים אם שותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדקתי רגישות לגלוטן

ענת
    07/11/2010

ביקשתי מהרופאה בדיקה לקגישות לגלוטן, זה אותו דבר כמו סרולוגיה לצליאק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו