תגובה לא טובה לזנטק

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• תגובה לא טובה לזנטק
    ר
    23/11/2010

שלום שוב,
    התחלנו טיפול בזנטק מזה שבוע וחצי עכשיו. בתי בת ארבע חודשים, שוקלת 6.5 ק"ג ומקבלת 20מ"ג פעמיים ביום.
    בהתחלה נראה שהיה שיפור. היא חזרה לישון טוב יותר גם במשך היום ונראה שהיא סובלת פחות. בימים האחרונים יש החמרה משמעותית במצב.
    קשה לי לתאר את זה אבל זה נראה כאילו הטרופה מיקדה לה את הכאב. לפני כן הבכי היה יותר כללי והרבה פעמים היא פלטה ולא בכתה בזמן הפלטה. עכשיו מיד אחרי האוכל היא מתחילה לפלוט וצועקת מכאבים, מכווצת פנים וממש מתלוננת. היום החלה להקשית את הגב בצורה קיצונית ולהתנתק מהשד בזמן האוכל. בנוסף כבר מספר ימים שלפלטה שלה יש ריח חריף.
    הרופא שלה היום המליץ להמשיך עם הזנטק ולעבור לשתי ארוחות ביום של תמ"ל מוסמך בקורנפלור ובסולת.
    מה דעתך? האינסטינקט שלי אומר להפסיק עם הזנטק.
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לא טובה לזנטק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לא טובה לזנטק - תגובה

ד''ר עקיבא פרדקין
    26/11/2010

אני מתרשם שלבת שלך תופעה משולבת של רפלוקס קיבה ושט עם בעיות אכילה. זנטאג תרופה עם פרופיל בטיחותי גבוהה ומעט תופעות לוואי. היתי ממליץ המשך טיפול לפחות לשבועיים נוספים , ניתן ואף רצוי לחלק את המנה ל 3 פעמים ביום (6 מ"ג *3) מחצית השעה לפני הארוחה, הנקה מסודרת ורגועה , ללא ארוחות ממושכות ואם יש צורך הוספה של פורמולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו