גביסקון ולקטולוז לתינוקת

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גביסקון ולקטולוז לתינוקת
    tal
    20/12/2010

שלום רב
    אני ממש אובדת עצות. אני גרה בחו"ל ולא סומכת כל כך על הרופאים כאן.
    התינוקת שלי בת 5 חודשים, יונקת בלבד ועולה יפה במשקל. היא פולטת הרבה באי נוחות ומקבלת גביסקון. מאז שהתחלנו עם הגביסקון ירדה כמות היציאות לפעם, אני מחכה שבוע ואז נותנת לה נר מרוב דאגה. הרופאה המליצה להמשיך גביסקון ולהוסיף כל יום לקטולוז. שאלותיי:
    1. גבסקון ולקטולוז , לא יותר מיד תרופות?
    2. האם היא עלולה לפתח תלות בלקטולוז?
    3. אולי בכלל זו לא עצירות? הרי קראתי שתינוק יונק יכול גם שבוע בלי יציאה.אולי אני סתם נותנת נר מיותר? הרופאה כאן חושבת שצריך לפחות כל יומיים.

מה דעתכם? בבקשה ענו לי, אני לא רוצה להזיק לקטנה שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גביסקון ולקטולוז לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גביסקון ולקטולוז לתינוקת - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    21/12/2010

יציאה פעם בשבוע יכולה להיות בהנקה. עם זאת, מכיון שיש שינוי עם גביסקון ויתכן והילדה סובלת מכך- ניתן להוסיף בתחילה מעט עגבניה, אם אין שיפור אפשר לתת פגלקס רבע כפית או לקטולוז. יש לשקול שוב האם זקוקה לגביסקון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה על מיץ שזיפים

tal
    22/12/2010

האם ניתן לתת מיץ ממים שהושרו בהם שזיפים כדי להפעיל את מערכת העיכול במקרה שהיא סובלת ? אם כן כמה ניתן לתת?
    תודה רבה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו