מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- עצירות קשהנטלי21/12/2010
בני השבוע בן 4 חודשים,סובל מריפלוקס,כל הזמן פולט (בזמן ואחרי הארוחה) כל הזמן מציקים לו גרפסים ויש חוסר שקט...מאחר והוא עלה יפה במשקל לאורך הזמן אז נאמר לי שאין צורך בטיפול אך לצערי מגיל חודשיים וחצי שלוש החלה החמרה מאחר וגם כמויות האוכל עלו. פניתי בשבוע שעבר לרופא והוא נתן לי מרשם לזנטק ואינפמיל (לפני כן ניזון ממטרנה ותוספת כפית קורנפלור רק בלילה) ובאמת ראינו שינוי,התחלנו להשתמש כבר מיום חמישי ,הפליטות/קיא כמעט פחתו,גרפסים מעטים ועדינים אך נוצרה עצירות! בהתחלה הקקי היה קצת יותר סמיך וביום ראשון לא הצליח לעשות ואתמול העצירות נגמרה בבכי מר ,כל שעה הוא ניסה והתחילה לצאת לו חתיכת קקי שנתקעה באמצע ורק שעזרתי לו ומשכתי את החתיכה בעצמי (ממש קשה) זה יצא והוא בכה בהסטריה,ככה היה 6 פעמים,מתוכם 4 פעמים עם דם! כמובן שמאתמול חזרתי למטרנה ונתתי עגבניה מגורדת ומים ובסוף היום הוא הצליח לעשות קקי רגיל,היום הוא משלשל.
הלכתי לרופא שוב ונאמר לי שאולי בכלל אין ריפלוקס כי לא נעשתה בדיקה פולשנית (אני יודעת שיש לו) ושנחזור למטרנה עם זנטק ונתן משחה לפי הטבעת שלו עקב הדם והמאמץ.
מה לעשות?? הפליטות חזרו שוב והחוסר שקט איתו,האם יש משהו לעשות עם האינפמיל כמו לתת עם שמן? כי זה באמת עזר וזנטק עם מטרנה ממש לא עוזר,גם עם מסמיכים עם קורונפלור.. אני גם יציין שהילד ישן במהלך היום ממש טוב עם האינפמיל ולא קם אחרי חצי שעה על השעון
יש עצות? אני מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות קשה - תגובה
פרופ` יורם בוינובר21/12/2010האנפמיל לעתים עושה עצירות. ממליץ לתת לו כטיפול ברפלוקס פורמולה רגילה עם תוספת של דייסה כ 5 אחוז להסמכה בתוספת לזנטק. חשוב שמנות המזון לא תהיינה גדולות מהרצוי. לעתים קרובות עודף אןכל גורם לרפלוקס. בדיקות פולשניות לא נדרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)