בעיה בלתי פוסקת של תולעים אצל ביתי

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בעיה בלתי פוסקת של תולעים אצל ביתי
    רוני
    19/01/2011

שלום . שמי רוני . שאלתי נוגעת לביתי . ביתי בת ה- 4.5 סובלת מזה מס' חודשים מתולעים במעיים . ההבחנה הינה על ידי מראה התולעים מידי יום בישבנה זאת לאחר שמתלוננת על גירוד והצקה בפי הטבעת . תחילה, לפני מס' חודשים, טופלה בוורמוקס שניתן לה ע"י רופאת המשפחה שלא סייע לה , ולאחר פניה נוספת לרופאה, טענה הרופאה כי לא ניתן לטפל שוב בוורמוקס בתקופה הקרובה ודרשה ממני לחפש חלופה טבעית בחנויות הטבע . החלופה שמצאתי הינה תוסף תזונה הניקרא וורמטין המכיל קורנית וזירעי דלעת , וגם תוסף זה לא סייע לה , כמו כן ניסינו אני ואישתי מס' פעמים למרוח לה מעט מיצי שום כחלק מ"תרופות סבתא" למיניהן ולא סייעו לה . כעת עדיין הילדה סובלת מהתולעים, ואף אחיה בן ה- 5.5 נידבק ממנה . אני מקפיד להמשיך לטפל בה ובאחיה עם הוורמטין ,ללא תוצאות . חשוב לי לציין שאנו במשפחה מאד שומרים על היגיינה וניקיון בבית , אולם בשהות ביתי בגן , מידי יום , ההקפדה על ההגיינה שונה ופחותה מבבית באופן לגיטימי . מבקש את סיועך . מה ניתן עוד לעשות ע"מ לסייע לביתי בבעיה זו ? . תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בלתי פוסקת של תולעים אצל ביתי - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    20/01/2011

הדבקה חוזרת שכיחה בגיל זה. יש לתת טיפול כל המשפחה כולל המבוגרים (וחזרה עח טיפול אחרי 10 ימים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורמוקס

רונה
    24/01/2011

גם אצלנו יש בעיית תולעים חוזרת אצל ילדה בת 5. בערך כל חודשיים שלושה היא מקבלת ורמוקס. שתי שאלות:
    האם התרופה מזיקה בתדירות כזו?
    איך בדיוק צריך לקחת אותה? כל רופא אומר משהו אחר.

תודה,
    רונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו