מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בן שנה וחודשיים - דחוף!!!חסוי06/02/2011
היי, לכולם. אשמח מאוד אם תוכלו לעזו לי. בני שנה וחודשיים נולד במשקל תקין ולידה תקינה, בדרך כלל ילד מאוד שמח ושובב. אך מיום שלישי האחרון - בערב הקאה. יום רביעי- החום שלו עלה, משלשל ומקיא. יום חמישי - הגענו למיון, מסתבר שהוא התייבש, חלה בוירוס, ממשיך להקיא ולשלשל, 2 הקאות ביום + 5 שלשולים. יום שישי- עדיין בבית חולים, מרגיש הרבה יותר טוב, החום ירד, לא מוכן לאכול מוצקים, אוכל כל כמה שעות תרכובת מזון לתינוקות, בקושי שותה מים, שבת- שחררו אותנו מהבית חולים, אך כשהגענו הביתה בערב, שלשל 3 פעמים, הריא פעם אחת, בלי מצב רוח, כל הזמן ישן, אין חום.
והיום - יום ראשון, אכל בבוקר 180CC פורמולה, עדיין נורא ישנוני, לקחתי אותו לרופא המטפל, רופא אמר לתת לו 500CC מינרלי, כלומר כל הבקבוק הגדול. האם זה הגיוני??? הוא עדיין מסר לשתות, אני מכניסה לו עם מזרק מינרלי ומים.
אין לו חום, אבל אני נורא נורא דואגת... האם לחזור למיון??.
אשמח לכל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה וחודשיים - דחוף!!! - תגובה
פרופ` יורם בוינובר06/02/2011הסביר ביותר זה לשוב ולהתיעץ עם הרופא המטפל שיחליט על מצבו אחרי בדיקתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)