תינוקת רזה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• תינוקת רזה
    לילך
    27/02/2011

שלום,
    הבת שלי בת שנתיים, שוקלת 9.500 ק"ג. נמצאת באחוזון 25 בגובה. ילדה מפותחת ואנרגטית מאוד. אוכלת את כל סוגי האוכל- מסלטים ועד דגים. מאוד אוהבת צ'יפס ופסטות. היום הייתי אצל הרופאה ושוב היא הלחיצה אותי וביקשה שנלך לגסטרו לבצע בדיקת קולונוסקופיה. אני מאוד!!! לא רוצה להעביר את הילדה את הבדיקה הזו. האם אני טועה? לא יכול להיות מצב שהילדה פשוט מאוד רזה? אמנם אני ובעלי לא רזים מאוד אבל סבתא שלה ודודה שלה מאוד רזות ועברו המון טיפולי השמנה. האם זה קשור?
    נעשו בדיקות לצליאק- נמצא שלילי. כמו כן, אין בעייה של חוסר ברזל ובדיקות הדם תקינות.
    הילדה לא משלשלת ולא מקיאה.
    אשמח לעצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת רזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת רזה - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    28/02/2011

אין הצדקהבמכתבך לקולונוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה טעיתי...

לילך
    01/03/2011

מדובר בגסטרוסקופיה. האם נחוץ לדעתך?
    תודה על תגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גסטרוסקופיה ולא קולונוסקופיה

לילך
    03/03/2011

האם נחוץ לדעתך?
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו