גזים בלילה

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• גזים בלילה
    טליה
    02/03/2011

שלום רב,

בני בן שמונה חודשים ומזה כשבוע הוא מתעורר הרבה פעמים בלילה, משחרר גזים ונדמהה שזו הסיבה להתעורריות, רק בבוקר הוא משתחרר, יציאותיו נעשו יותר קשות ולכן אני מניחה שזה בגלל זה, לפני זה הוא היה מתעורר באופן קבוע כמעט בחמש בבוקר ועושה קקי, אבל אלו היו יציאות נוזליות, וכעת הוא עושה קקי רק בשעה שהוא קם, או אחרי שעה, שעתיים. הוא אוכל באופן קבוע בבוקר פירות: בננה תפוח או אגס עם טחינה ובדרך כלל יש לו שתי יציאות ביום, לפעמים גם שלוש.
    אני תוהה אם הוא עייף מדי במהלך הלילה בכדי להתאמץ לעשות קקי? הוא גם מבקש בקבוק כי זה בדרך כלל עוזר לו להשתחרר, אך לא במקרה זה.
    כיצד אפשר לפתור את הבעיה ולהקל עליו? והאם זה אולי מצב זמני שקיבתו צריכה להסתגל?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים בלילה - תגובה

פרופ` יורם בוינובר
    02/03/2011

הפיתרון שהצעת לתת לדברים להסתדר מקובל עלי. את יכולה לעזור לו מספר ימים עי פגלקס. נסי לא להעמיס במזון לפני השינה. התערובת הזאת עם הטחינה בפירות מבטאת את רצונך להגדיל הקלוריות דבר שלדעתי מיותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טליה
    04/03/2011

תודה על התגובה, אני חושבת שמכיון שהוא אוכל בלילה זה גם לא עושה לו טוב, אנסה להוריד את האכילה בלילה, הטחינה היא רק בגלל שגילינו שהוא אוהב את זה ושמים לו ממש מעט, כפית

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו