בת 3 חודשים גזים וכאבי בטן חזקים

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• בת 3 חודשים גזים וכאבי בטן חזקים
    אורית
    19/12/2007

ד"ר שלום רב,
    ביתי בת 3 חודשים וסובלת המון מגזים.

א. ביתי סובלת מגזים יותר מאשר קודם כולל התעוררות בלילה בבכי והתקפלות מכאבים.
    ב. אוכלת סימילאק אדוונס בין 120-180 מ"ל כל 4 שעות.
    ג. הילדה לאחרונה בכלל לא רגועה, בוכה הרבה, יש לה המון גזים ואני שומעת המון פעולת מעים ו"גירגורים" מצידי הבטן בעיקר בהאכלה וכל שעות היום.

ד. ניסיתי לטפל בסימיקול/גליכול/גרפווטר כלום לא עוזר. אוכלת מבקבוק של בי פרי ללא השפעה.
    ה. ניסית עיסוי עמוק וליטופי בטן ומעט שיפשופים נעימים, אך היא מיד קופצת כאילו לא נעים לה כאילו ישנה איזושהי רגישות בבטן עד כדי בכי.

ו. אני חייבת לציין שמאז שהילדה נולדה עשתה קקי בטיטול רק מס' פעמים (בזמן שהנקתי אותה)
    מאז שעברה לתמ"ל החלו לה בעיות ביציאה. היציאה היתה קשה לה...אז עזרתי לה..הרמתי את רגליה כלפי מעלה במטרה לעזור לה ואכן היא היתה מוציאה קקי כפעם ביום.

ז. הבעיה, שעד היום הילדה רגילה שאני מרימה את רגליה כדי לעשות קקי והיא לא עושה לבד בטיטול, כאילו מתאפקת עד שאני יעזור לה..כבר כמעט חודשיים וחצי הטיטול נקי מקקי יש בו רק פיפי והיא מחכה שאני יעזור לה להוציא(היא לוחצת כמובן).
    ח. לילדה יש יציאה פעם ביום בד"כ צהובה/ירוקה במרקם לא קשה ולא רך. אם כי, אינני יודעת בוודאות מתי יש לה וכמה יש לה כי אני חשה שהיא נבהלת מזה שהיא מוציאה ולאחר שיוצא הקקי כאילו מיד מכווצת את פי הטבעת כאילו מתאפקת .

מה עליי לעשות ד"ר..אני נואשת...איך אפשר לעזור לילדה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה

פרופ` יורם בוינובר
    19/12/2007

לתינוקת תסמינים של עצירות. בגיל זה איננו משתמשים במשלשלים. ממליץ על ניסיון דילול הפורמולה במים -תוספת של 10-15% של מים להכנה. ניתן גם לנסות פורמולה שהיא LCTOSE FREE .
    פרופ.י.בוינובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו