פתאום הילדה מפחדת לעשות קקי..

מנהל הפורום

ד"ר אחיה אמיר
ד"ר אחיה אמיר
לקביעת תור אצל ד"ר אחיה אמיר ללא פרסום בפורום

• פתאום הילדה מפחדת לעשות קקי..
    אמא דואגת...
    10/04/2011

ביתי בת שנתיים וחצי. מפותחת מאוד לגילה ונגמלה מטיטולים כבר בגיר שנה ושלושה חודשים.בשבוע האחרון התחילה להתאפק ולא מסכימה לעשות קקי בשירותים בשום אופן!ניסיתי כבר הכל!!! היא לא רגועה,מפוחדת ועצבנית כשאני רק מנסה להסביר לה שאם יש קקי אז צריך לעשות!!חשוב לי לציין שאם פיפי הכל בסדר..אך משהו פתאום קרה ואני לא מבינה מה!! זה קורה גם בגן . ברגע שזה קורה היא מאוד מתאכזבת ובוכה שברח לה ...אני מנחמת אותה אך אני מרגישה שזה כלל לא בשליטתה ושזה יקרה שוב ! האם לדאוג? מה עושים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתאום הילדה מפחדת לעשות קקי.. - תגובה

ד''ר בתיה וייס
    11/04/2011

הבעייה שכיחה בגיל זה. כדאי לתת מרככי צואה כגון שמן פרפין או פגלקס כדי להתגבר על התאפקו, למשך מס' שבועות לפחות. כדאי לבדוק האם היה ארוע כלשהו שהתחיל את הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא דואגת...

אמא דואגת...
    11/04/2011

אין שום אירוע חריג שקרה והביא אותה לזה ... ואם היה (בגן או במקום אחר) איך אדע?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו