מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
(1).jpg)
- בתי בת 7 חודשיםנטע19/04/2011
בוקר טוב,
בתי בת 7 חודשים סובלת משלשולים כחודש, כל אוכל שהיא מכניסה כגון ירקות או פירות היא משלשלת, היינו אצל הרופאה שחושבת שזה וירוס ואמרה לנו לתת לה מי אורז עם מטרנה ללא לקטוז התחלנו לתת והורדנו את האוכל, ניסינו לתת לה גם דייסת אורז והיא גם הוציאה את זה. התינוקת מממשיכה לשלשל בתדירות נמוכה יותר, עשינו לה תרבית וקיבלנו תשובה שלילית לגבי החיידקים בצואה. אתמול ניסיתי ע"י הוראתה של הרופאה לתת לה עוף וקצת גזר מעוך והיא הוציאה את זה דרך הפה ובשלשול רב. עד עכשיו לא הייתה לנו שום בעיה התינוקת מקבלת ברזל 6 טיפות וויטמין d, היא חיובית ללא חום ואוכלת את המטרנה ואני גם נותנת לה מים מורתחים כי היא מאבדת הרבה דרך היציאות, אשמח לעזרה אני ממש בלחץ. החלפנו לה בהוראת הרופאה את האוכל לנוטרמיגן והיא ממשיכה לשלשל ולפלוט, חשוב לי לציין שלא נתנו לה את חיסון רוטה, האם יכול להיות וירוס בלי חום שקשור לחיסון זה?מה זה? ממה זה? האם זה יכול להיות שיניים או משהו במערכת העיכול? סה"כ עד עכשיו הכל היה בסדר היא הייתה אוכלת מטרנה אקסטרא קייר ומחית פירות וירקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי בת 7 חודשים - תגובה
פרופ` יורם בוינובר19/04/2011תפסיקי עם המים בין הארוחות. תני לה פורמולה רגילה עם דייסה של אורז. המשיכי במרק ופרי- ללא מיץ של פרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתינוקת בת 7 חודשים
נטע20/04/2011ד"ר שלום, תודה רבה שענית לי, בנוסף אני צריכה להבין כמה דברים:
הפורמולה הרגילה זה לחזור למטרנה אקסרא קייר כמו שהיינו נותנים לה ולהוסיף לבפנים דייסת אורז, ולא להשתמש יותר בנוטרמגין? ניסינו לתת לה דייסת אורז לא בתוך המטרנה לחוד, והיא אכלה ושלשלה את זה בסיום הארוחה..
בנוסף איך ניתן להכין את הפרי ללא המיץ בכלל, אשמח לעצה ממך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתי בת 7 חודשים - תגובה
ד''ר עקיבא פרדקין23/04/2011תמונה הקלינית של תינוקת בת 7 חודשים עם שלשול ממושך כחודש יכולה אכן להתאים למצב אותו אנו מכנים דלקת מעי לאחר זיהום חריף. מצב זה יכול להמשך שבועות ואף חודשים , יש לדאוג להמשך תזונה דרך הפה בהתאם להוראות ההגיוניות שקבלת מהרופא שלך . כמובן אם אין שינוי יש צורך לשלול תופעות נוספות כמו אלרגיה למזונות , רגישות לגלוטן, או זיהום פרזיטרי (לא חיידקי או וירלי) ולהתייעץ עם מומחה לדרכי עכול של ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)